IRC-Galleria

nukkarotta

nukkarotta

ruutana. olen jatkuvasti yhden promillen humalassa.

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 16:08

Olen ollut poissa galleriasta ehkä oman ennätysaikani... johtunee ehkäpä siitä etten ole saanut nettilaskua maksettua.....
Nyt piti tulla laittamaan uusia kuvia Halloweenista ja muusta, mutta minä kun näinkin älykäs olen jätin kameran johdon kotiin.
Sain töitä siiiiivoojana. Lähinnä olen siis ollut vahailemassa lattioita kaikki illat. Ihan mukavaa hommaa ja rahaa tulee. Joulukuussa pääsen sitten kokonaan sossusta eroon. wihii.
heihei.

http://www.youtube.com/watch?v=qZPMmUEHFIUSunnuntai 26.10.2008 18:41

meowth sanoo:
ON OLEMASSA SUKLAAMUNIA JOISTA SAA POKEMONEJA!!!

meowth sanoo:
tahdon

Emmy AK47 sanoo:
Mä ajattelin ostaa pari pokepalloa kaupasta ku palkka tulee

Emmy AK47 sanoo:
Niissäkin on sisällä pokemon

meowth sanoo:
hihii

meowth sanoo:
määki

meowth sanoo:
mul oli semmonen joskus

Emmy AK47 sanoo:
Ruvetaan pokemonkouluttajiksi?

meowth sanoo:
ok

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 21:07

Uusi ystäväni sitruunapanta saapui tänään vuokralle. Testailtiin sitä jo vähän. Kyllä oli Salvador parin haukahduksen jälkeen hiljaista poikaa x)

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 17:18

paskaaaaaa. mitäteenmitäteenmitäteenmitäteenMITÄTEEN!

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 08:38

Wii kiwa työpäiwä. Poke tuli kyselee et onko kukaan meistä narikkalaisista ollut koskaan juomanlaskijana, kun siellä oli liian vähän työntekijöitä, mut kukaan ei ollut. Sanoin silti et mää voin tulla kumminki ku ei voi olla niin vaikeaa. Siis laskea hanasta olutta ja siideriä ihmisille.
Se oli hauskaa. Vaihtelua lähinnä. Sai tehdäkkin jotain kun narikassa monesti vaan istutaan ja jauhetaan paskaa tuntikausia.
Vaikka korkkarit olivatkin huono kenkävalinta tuntien seisoskeluun, niin silti tein hommia hilpeillä mielin. Välillä toki myös ilman kenkiä.
Humalaiset ihmiset huvittivat, illan rock musiikki ja teema sopivat tunnelmaan ja työkaverina oli hauska, tatuoitu ja jammaileva keski-ikäinen mies.
Sain useita ehdotuksia lähteä jatkoille ja eräs söpö tyttönen pyysi minua muuttamaan luokseen :D Eikä tässä vielä kaikki: koko illasta saan normaalin narikkapalkkani + juomanlaskijan palkan + 10e tippiä. hihii. (Ai niin ja sain taas lisää työvuorojakin.)
Koivussakin tuli piipahdettua oluella vielä sitten töiden jälkeen.
Nyt kun on koira hoidettu niin vihdoinkin pääsee nukkumaan (TYYTYVÄISENÄ). :p

[Ei aihetta]Perjantai 17.10.2008 18:17

Tänään töihin, huomenna töihin wiiuuu

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.10.2008 19:15

Tänään oli toinen engalnnin tunti. Minä siis opettajana. Ja onkin aika luksusta kun sain aamukahvit ja aamupalankin siihen palkan lisäksi. <3
Unohdin avaimen kotiin ja nyt olen Katalla. Pitäs nähdä muitakin kavereita vielä.. mör. heippa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.10.2008 05:40

Eilen Katan kanssa maisteltiin vähän (enemmän) olutta. Suunnitelmissa oli mennä Koivuun, mutta se olikin mennyt kiinni ilmeisesti (f*****g) TALVIaikojen takia. Mentiin sitten Kukaan, jossa aiheutimme heti yleisen kaaoksen eksymällä miesten vessaan ja levittämällä jotkin pelikortit ympäri lattiaa. Saimme jokseenkin paheksuvia katseita osaksemme.
Tämän episodin jälkeen päädyimme vielä Forteen, jossa törmäsimme yllättäen Ipsuun ja muutamaan muuhun kaveriin. Taisi tulla tanssittuakin jonkin verran, mutta muuten ilta sujui sitten melkeinpä leppoisasti. Lukuunottamatta muutamia vuodatettuja kyyneleitä. :D
Tänään en ole saanut oikeastaan mitään aikaiseksi, minkä takia olin hyvinkin vittuuntunut. Nyt on kuitenkin ihan hyvä fiilis johtuen henkilöstä, joka kyläili luonani hetki sitten. <3
Nyt pitäisi muka nukkua, mutta huonolta näyttää.

Edes jotain hauskaa selkärankareumasta.Maanantai 13.10.2008 07:29

No sainpas sitten uudet selkälääkkeet. Suureksi hämmennyksekseni ne olivat erittäin tavallisesta poikkeavia ulkomuodoiltaan. Ihmetyksestä ylipäästyäni innostuin kaverini kanssa kuvaamaan niitä. Operaatio oli haastava, koska kameramme ovat tällaiseen pienten asioiden lähikuvaamiseen erittäin epätoimivia. Jatkoin hänen lähdettyään vielä tovin kuvaamista. Mukavaa pientä puuhastelua ennen nukkumaan menoa. Oman kamerani tuntien tajusin pian, että voin ehkä onnistua paremmin, kun tungen kapselit lasipurkkiin. Kuvattava kohde on isompi ja selkeämpi verrattuna yhden ainoan kapselin kuvaamiseen. Lähinnä ongelmaa siis tuotti pienten rakeiden näkyviin saaminen. Pidemmittä puheitta tässä ne nyt sitten siis ovat. :)

[Ei aihetta]Maanantai 13.10.2008 01:49

Olipas helvetin tylsää töissä. Saatiinpahan sentään ruokaa, kakkua ja tippiä :p ja mikä tietysti oleellisinta: palkkaaaa.
Tänää Emmi ja Elli tuli Salosta ja käytiin hakemassa meidän mökiltä tolppia Emmin koira-aitausta varten. Sahattiin ahkerasti niitä ja koirat sai juoksennella siellä. wii.
Olipas tylsä päiväkirjamerkintä.
Heippa.