IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.11.2008 19:43



olipa kerran tyttö ja poika,ensin he olivat vain kavereita mutta pikku hiljaa alko kehittymään jotain vakavampaa.meni aikaa ja he olivat onnellisia,oli pari ihmistä jotka halusivat pilata heidän välinsä mutta ei onnistunut siinä.näin poika ja tyttö vannoivat toisilleen ikuista rakkautta ja että eläisivät ikuisesti yhessä,koska molemmat olivat sanoneet että eivät voisi elää ilman toisiaan.Sitte eräänä harmaana päivänä heille tuli aika paha riita ja eräs henkilö pääsi heidän väliin (jätkä),eräs poika tuli kertomaan kaikkea tästä tytöstä tällä tytön poikaystävälle,ja näin tämä poika uskoi kaiken mitä hänelle oli kerrottu eikä uskonut enää tyttöystäväänsä,vaikka oli kuinka vannonut luottavansa häneen,näin tyttö ei enää välittänyt mistään kun menetti rakkaansa.
Hän hyvästeli pojan viestillä,ja sanoi rakastavansa häntä ikuisesti,ja menevänsä paikkaan parempaan ja suojelevansa häntä sieltä.
Seuraavana päivänä tyttö löydettiin kuoleena,kaikki mitä tyttö oli sanonut oli totta hän lopetti elämänsä koska menetti rakkaansa koska ei voinut elää ilman häntä.
Ja näin tänäki päivänä tämä poika elää elämäänsä onnellisena.
Toivottavasti poika miettii tarkkaaan mitä on sanonut ja vannonut,ja ei enää toista kertaa elämässä sano sellaista mitä ei tarkoita!

Vaikka poika teki tytölle noin,tyttö ei välitä vaan on hänen oma enkelinsä ja suojelee häntä taivaalta edelleen!

ps.kopioi päiväkirjaasi jos olet sitä mieltä että ÄLÄ SANO JOS ET TARKOITA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.