IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 28.12.2010 05:17

Remus ei tiennyt halusiko enemmän paeta tätä paikkaa ja saada kylmettyneen Siriuksen turvallisesti takaisin linnaan vai paeta päässään herääviä ajatuksia, ajatuksia jotka olivat ehdottoman vääriä ja kiellettyjä. Mikä hänessä oli vikana? Jokin osa hänessä tiesi, että tämä ei ollut samanlaista kuin se olisi ollut jos kadoksissa olisi ollut James. Tai Peter tai Kim tai, mikä pahinta, Diana. Hän halusi kiinnostua tytöstä. Tämä oli paras mahdollinen vaihtoehto tulevaksi seurustelukumppaniksi, ja Remus tajusi tuntevansa enemmän nyt seisoessaan Siriuksen vieressä kuin silloin kun tyttö oli maannut häntä vasten pimeässä ja sitten suukottanut häntä. Ei pyhä Merlin.

niinhän sitä hehe völillä huomaa tuntevansa

-
Siinä vaiheessa, kun Gemma harppasi lähemmäs Siriusta ja suuteli tätä huulille kuin kukaan muu ei olisi ollut paikallakaan, Remus ei enää voinut valehdella itselleen, että tunne joka häntä kalvoi oli kaverillista suojelunhalua. Se oli mustasukkaisuutta. Musertavaa, myrkyllistä mustasukkaisuutta.

perkele tunnen mustasukkasuutta remuksen puolest ! ihaku omissaki ei olisi vaikeuksia ja kldsjfkdlsjf XDDDD kamala mustasukkasuus ............ vof

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.