IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2011 21:27

aaaaaahhh onkohan mulla joku ongelma kun en pysty kuuntelemaan nezumin laulamista ! se laulaa tosi hyvin ja kauniisti mutta niin niin... sydäntäsärkevästi !

mul on toinenkin ongelma, se että aivoni eivät suostu käsittämään yuuta semenä yokozawan kanssa. kyl se chiakiin verrattuna on ja siinä on paljon semepiirteitä.
olen varmaankin epäsuvaitsevainen -> se kumpi on pidempi ja näyttää miehekkäämmältä on seme.

WWWAAAAAAAAAAAAAH...

ja jos laittaisin tällä perinteisellä asetelmalla noi niin tulisi tylllllsä ficci.

muuteki koko ficci on hankala kun inhoan sitä yuuta ja en osaa kirjoittaa noilla hahmoilla F__F_F_F_F varsinkin yokozawa...

ja yleensä uke on se joka itkee ja en pysty kuvittelemaan yokozawaa itkemässä yuun vieressä. yuu itki täs sekaiichin toisessa tuotantokaudessa F:F_F__F_F_F sitä olen pohtinut että jos en kirjottaisi seme-uke-asetelmalla mutta ku tykkään siitä ... nyt aloin miettiä et entä jos ne ei sovikaan parina yhteen ............... sain ekan luvun valmiiksi mutta en oikein ole tyytyväinen siihen.

ainii XDDD ja se kanssa että en osaa päättää kummalla kielellä kirjottasin..... suurin osa ficistä on suomeksi mutta välissä on englanninkielisiä lauseita. pääasiassa suomennoksia jjjja ne kuulostaa paremmalta ku suomeksi pätkä.



+ mulla on erittäin ihania ahdistus+paniikkikohtauksia ja jotai pakko-oireita.


+ en ollut koulussa tänään ...


AI VITTU ja ++++ mun pitää olla huomenna lääkärissä klo 9.00. .. ei tule mitää .....f:::::::::::: menin viime yönä nukkumaan yhdeltä. putsailin siinä yöllä suoristusrautaa (joka on nyt oikein kiiltävä ja vahaton) ja laitoin kasvorasvaa ja tein jotai listaa mitä täytyy huomenna tehdä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.