IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.11.2011 16:26

im so depressed etten kestä ,____, millon tää menee pois? tuntuu ettei koskaan ,____, musta tuntuu et mun elämä on loppu tai sillee. kohta menen merville, alan varmaan itkeä siellä ,_, en tahdoooo...



ja tänää kai kotiin. huomenna olisi terveystiedon valmisteleva mut luultavasti pyydän sairaslomaa psykiatrilta, perjantaiksikin tarvitsee ku olisi ollut ruotsin valmisteleva & äikän koe. mut olen sillee ylpeä itsestäni että maanantaina tein ruotsin kokeen ja tänään uskonnon. en tiedä mite torstain terveystiedon käy. ensi jaksossa mua ei taideta nähdä koulussa.
ahdistaa niin paljon että tuntuu etten olis ihan täs maailmassa, olo on epätodellinen ja sekoan.



nii ja vaikka tein erityisopettajalla kokeen niin tänään jouduin ottamaan 50mg ketipinoria, joten en oikee nää nyt mitää ja on väsynyt olo, törmäilen kaikkialle ja sillee. ku menin koulun ovista sisään nii en huomannut et siel toisella puolella oli joku ja työnsi sitä ovea joten meinasin saada oven naamalleni.

nukun niin paljon että päätä särkee mutta en pysty olemaan hereillä kun ahdistaa. viime yönä nukahdin varttia vaille yksitoista ja heräsin taas joskus emt 30-45 minuutin päästä ja sydän löi vitun kovaa jjjjja sitte nukuin epätasaisesti puol kymmeneen.




vihaan tätä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.