IRC-Galleria

KäkkendäälenMaanantai 14.04.2008 15:50

Ei korsetti tullu tännäänkään. ;__; YHHYYY. Vituttaa jo pikku hiljaa.

Aamupalani/lounaani koostuu tällä hetkellä jogurtista. Porukat eivät ystävällisesti ennen lähtöään kertoneet tuovatko jotain ruokaa kenties kaupasta vai syönkö tähteet kaapista, joten nyt tässä odottelen, että tulisivat kotiin ja valaisisivat minua tässä tärkeässä asiassa, ennen kuin menen syömään jotain, mitä ei olisi pitänyt syödä.

Niskat ihan vitun kipeät. Perkele, heilutin tukkaa ehkä alle minuutin Shaddee katellessa ja tämä on tulos. Voi perkele. Tosin voi johtua siitä kovasta tyynystäkin, joka minulla oli yöllä.

Näin unta, että pelasin avaruusoliopeliä, jossa minä, Mikko ja Eetu oltiin hyvisten tiimissä ja minulla oli rakettisinko. Oli hauskaa siihen asti, kunnes toinen puoli käytti huijauskoodia ja ei enää kuollut. : < (Unet. \o/) Lisäksi näin unta, että mentiin käymään joillain ihme festareilla, jonne sisäänpääsy oli euron. Maksoin 5 euron kolikolla (!) ja sain takaisin neljä euroa ja Magic-kondomin. Antaja (nörttipoika) oli vaan silleen, että "En minä tällä mitään tee, sitä ei oo käytetty."

Pitäsköhän hankkia uudet aivot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.