IRC-Galleria

Toivon paljon.. :)Maanantai 05.06.2006 16:24

Nyt se on sitten kesäloma. Ja duunissa istuskellaan rahan toivossa. :)
Ainakin on lähteny nää työt vähän kivemmin liikkeelle kuin minkälaista tää viime kesänä oli. Eli nyt mulla on jopa jotain oikeata ja hyödyllistä työskentelyä täällä! ;D
Mä sain tehtäväks piirtää ovikaavioita Ruskeasuon bussivarikolle tulevaan uuteen varasto-/salibandyhalliin. Eli nyt se on sitten mun vastuulla, et siellä tulee olemaan oikean kokoset ovet jne. Naureskelen tääl partaani (jota mulla ei oikeasti ole, mut JOS olisin vanha gubbe niin varmasti ois!), et oisko vähän noloa jos ovista tulis vahingossa puol metriä liian matalat.. :D:D Siinä sitten ryömisivät huoneesta toiseen.. :P
Muttamutta. Tässä pohdin kamalaa totuutta, että ovien piirtämisen deadline on tän vkon perjantaina ja sitten kun se homma on tehty, joudunko sitten taas hengailemaan toimeettomana.. Odotan pelokkaana ensi viikkoa..

Vieläkin odotan tietoa vaihtarijutuista, mistään ei ole kuulunu mitään edelleenkään.:/ Ja sitten kohta umpeutuu viisuminhakuaikakin ja multa puuttuu vielä yks lomake sen hakua varten. Toivottavasti ne edes sen lähettäis ajoissa, koska muuten en pääse sitten siel jenkeissä terminaalia pidemmälle. No, siitä tulis ainakin hauska kokemus elää terminaalissa kuin samannimisessä leffassa konsanaan. Pitänee soittaa STS:lle.

Mutta eipä tässä muuta, kun ihailen kaunista aurinkoista ja lämmintä ilmaa täältä toimistosta käsin. Ja kuvittelen olevani itekin ulkona. Ja odottelen sitä maagista puoli kuutta, jolloin töistä saa lähteä. Ja toivon, että kaunis ilma jatkuisi koko illan, jotta mä saisin kans nauttia siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.