IRC-Galleria

ornella

ornella

- Kuka teki elämästä niin hankalaa, eikä yksinkertaista?

- Kuuntele maailma nyt on pakko avautua.Lauantai 23.10.2010 15:07

6:lle eri ihmiselle asiaa/sanottavaa.
1. Ensinäki sä oot se ihminen, joka oikeesti osottaa kiinnostuksen, sä kuuntelet mua ja oot aina valmis auttaa. Sä oot ainoo ihminen joka ihan __oikeesti__ ymmärtää mua ku en itekkää oikee aina ymmärrä, joten sä oot se, joka saa mut jaksaa. LOVE YA.

2. Meil ei ollu sillo huolii oltii ku kaks vitu helinäkeijuu mikä mikä maassa, mut sit yhtäkkii kaikki muuttu jotenki iha kokonaa. Me oltii erottomattomat mut jossai vaihees aina tiet eroaa. Asiat voi silti aina korjata tai ees yrittää korjata. Meiän on vaa unohdettava murheet sillo ku ollaa kahestaa ja nauttii. NIIKU IHA CLILLISTI JA DOKATAA VITU VILLISTI.

3. Me oltii sillo enne aina yhes ja tehtii kaikenlaista, mut meilekki tuli mutkii matkaa ja yritettii silti jatkaa samaa rataa mut ei se enää oikee onnistunu. Mut ollaa koettu niin paljo kaikkee ja ne mä kyl muistan ja oot silti toosi tärkee.

4. Mä en tiedä mitä meile sillo tapahtu, oltii koko kesä melkee yhes ja tehtii kaiken näköst ja oltii niiku enne sillo joskus pari vuotta sitte, meil oli taas hauskaa, mut sit siinki kävi jotenki hassusti ja ei oikee enää vietetä aikaa yhes, mut oot silti ihana.

5. Mä en oikee tiiä mitä sust pitäis ajatella, mut jotenki mul on jtn vitu vierotusoireit sust ja oot vaa jotenki iha hassu, mut katotaa mitä täst tulee. hehez

6. Oivoi sä olit jtn mitä venasin koko elämäni. Meil oli yhes aina niiin kivaa ja elämä oli täydellistä. Oon niin pahoillani siitä mitä mä tein ja tekisin ihan mitä vaa jos voisin palata asjas ja tehä kaiken toisin. Ku se näköjää oikeesti menee nii et sit vast ku menettää jonku ni tajuu kuinka paljo siit välittää. Mut pakko taas todeta et se mikä ei tapa ni vahvistaa. Ihan sama mitä sä teet tai sanot mä välitän sust silti ja ikävöin sua niin. Mut muistot pysyy aina. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.