IRC-Galleria

osmo|

osmo|

on energiajuomaholisti.

auto. Keskiviikko 25.06.2008 19:34

ostettii sit auto ronin kans ja kallis oli 200e serkuilt.. popit o jo kii nyt vaa odotetaa cd-soitint nyt o joku paska kasetti soitin ... koht laitetaa varmaa myyntii : DD tommone mikä kuvas mut ei oo toi..

semmosta.pyöräilin.Keskiviikko 25.06.2008 15:49

POLIISI:aja tien sivuun!! POLIISI:ooksä ottanu jotai? minä:en kuini? POLIISI:ku mitä sä äskö teit ni siin olis voinu käyd pahasti! minä: jaaku mää jarruti! POLIISI:eiku sitä enne! minä:jaa mä keulei vai? POLIISI:ni ja sit vie sitä enne ku tönäsit tota su kaverii(ronii)! minä:se oli läppä! POLIISI:nii mut siin ois voinu sattuu vie pahemminki! minä:nii voiski mut ei käyny! POLIISI:kuis vanha sää oot? minä:14vuotias. POLIISI:jos sää olisit 15vuotias ni mää kirjottasi sul sako! POLIISI:aijoks sää mopo hankkii ens vuon? minä:joo POLIISI:seo jo sit vaarallist ku sil alat kikkailee! minä:jj POLIISI:teil ei ees oo kypärii! minä roni:eini ei o pakko. POSLIINIT ON KIVOJA. ei pyörälläkää saa enää ajaa. satan!!

VIPPIKeskiviikko 25.06.2008 15:39

tilatkaa joku mul vippi pliis : (((

HiPpIbUsSiSsAKeskiviikko 11.06.2008 23:55

Hippibussissa mennään keitolle metsään laadaddaaladaa draa larriln. laulammee hippien kanssa hippibussisha laalaaallalalala jjejjee ja kivaa vietetään hippibussissa hippien kanssa metsässä laalaaa dlaalaa. HiPpIbUsSiSsA,HiPpIbUsSiSsA ,HiPpIbUsSiSsA kivaa vietetään : DD

öööö Ö.Perjantai 06.06.2008 01:52

mis kaikki o ? löööl tääl ei oo ketää paitsi joku niqqa ja nelli ja nita lööl nihnfuiwefhuihnajsvnjsdvndjvjdvndvndvndnvjvnd. pelaamaaaaaa njoo ookoo niqqa o paras.

: /Sunnuntai 25.05.2008 21:49

kipee ei hu0h et o tylsää olis voinu ol maikkalaski ....

normi päivä.Keskiviikko 21.05.2008 18:58

juu olin tulos koulust kotii ja sit alko sataa ja aloin polkee täysii siihe se sit jäiki : / etuhaarukka katkes alamäes ja sit pannutin huuli turbos leuka ja nenä auki mut leegot talles : D sit vie tänää pelii : DD
PARATIISISAARI kaikkee kivaa sie ja tulee vie tapahtuu kesäl :D laitettii liaani kuntoo jee: D taneli teemu niklas timo eva <3 satu <3

ps.ei kannat ottaa 160e sakkoi .... :/Perjantai 16.05.2008 00:51

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö:Hidasta,mua pelottaa
Poika:Enkä,tää on hauskaa
Tyttö:Eikä ole.Oo kiltti,tää on liian pelottavaa
Poika:Sano mulle sitten,että sä rakastat mua
Tyttö:Hyvä on,mä rakastan sua.Jarruta!
Poika:Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika:Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs?Mä kyllästyin siihen...

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena.Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen,matkan puoli välissä,poika huomasi jarrujen olevan rikki,mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta.Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa.Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän,jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

semmone äitienpäivä.Sunnuntai 11.05.2008 20:10

poliisit pysäytti lol joku 160e sakko ... : (( vittu se oli vie siviili...