IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

034 - SATA Maanantai 17.11.2008 00:36

Toissaviikkoisen satablogauksen jälkeen sain vinkin ettei liikunta laihduta, ja että mun pitäis ennemminkin syödä vähemmän, joten täytyy vielä vähän tarkentaa mitä haen tällä haasteella.

Tän haasteen tarkoitus ei ole laihduttaa. Oon omasta mielestäni ihan hyvä tän kokoisena ja näillä pehmusteilla ja syön äärimmäisen terveelliseti, kiitos kysymästä :) Ja välillä kun joku ihmettelee että miten kävelystä tai muuttamisesta tai hyötyliikunnasta muka voi saada pisteen, niin tarkoituksena ei myöskään ole liikkua mahdollisimman paljon, laskea tehoja, kaloreita tai hyötysuhteita. Tarkoitus on liikkua säännöllisesti vaikkei aikaa varsinaiseen liikuntaharrastukseen olekaan. Aikaisemmin mulla on laiskasti sujuneen liikuntaviikon jälkeen tullut sellainen olo etten oo tehnyt mitään ja joskus se on johtanut siihen että kynnys tehdä mitään on kasvanut ihan liian suureksi ja en oo sitten tullut lähteneeksi lenkille tms enää koskaan.

Nyt kun kirjaa joka viikko ylös kaiken liikkumisen, tuntuu siltä että harrastaa aktiivisesti ainakin jotain kevyttä liikuntaa ja se innostaa jaksamaan seuraavalla viikolla.

Mut. Tän viikon pisteet. Loppuviikosta motivaatio oli vähän hukassa, mutta sain sentään yhden kävelypisteen ja näin joutsenia ja sorsia ja autoin kuivalle maalle joutuneen kalan takaisin mereen (1 maailmanparannuspiste).

031 Tiibetiläisiä neljänä aamuna (ma-to)
032 Pilates (vaihdoin haastavampaan ohjelmaan)
033 Pilates
034 Kävelylenkki n. 1,5 tuntia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.