IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

Ihkuboksista, modauksista ja huhuista.Keskiviikko 07.10.2009 16:17

Uudistusten jälkeen monet teistä ovat kysyneet mistä Ihkuboksin voi löytää, mitä vanhoille modauksille on tapahtunut ja ovatko erilaiset huhut totta.

Vanha, tekstipohjainen Ihkuboksi löytyy nyt jokaisen käyttäjän omista tiedoista nimellä Aforismi. VIP-käyttäjillä on tämän lisäksi käytössään Boksi, oma tila profiilin alaosassa, johon voi lisätä tekstin lisäksi kuvia ja videoita.

Entä modaukset sitten? Vanhat modaukset eivät toimi sellaisenaan uudistetuilla sivuilla. Kaikki modaukset ovat kuitenkin tallella, ja niitä pääsee tarkastelemaan klikkaamalla "Aseta/poista modaus" -linkkiä omasta profiilista ja sen jälkeen painiketta "Tarkastele vanhoja modauksia" modausvalikosta. Mahdollisuus muokata vanhojen modausten CSS-tyylejä niin, että ne sopivat uuteen profiilisivuun, on myös tulossa pian.

Eilisen ja tämän päivän aikana IRC-Galleriassa on myös levinnyt joukko perättömiä huhuja. IRC-Galleriaa ei tulla sulkemaan öisin alle 16-vuotiailta, eikä palveluun olla tekemässä muutoksia tämän yön aikana. Suurista muutoksista ja uutisista kerrotaan aina etusivun tiedotteella, eikä kommenttien välityksellä leviäviä huhuja kannata uskoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.