IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

kotona ollaan!Keskiviikko 09.07.2008 16:23

Eilisyönä tultiin ja lennettiin Hampurista Helsinkiin sellasella tosi pienellä Finnairin purkilla.. ei ollu niin kivaa. Muutenkin jouduttiin heräämään Lissabonissa jo 5.15 ja valvomista tulikin yhteensä hotellin ovelta omaan sänkyyn jotain 22h. Väsytti!

Mutta matka oli huippu.. noin 30astetta lämmintä koko viikon (silti en oo ruskettunu yhtään :/ ylläri!) ja ihmiset oli ihania, jos johonkin pysähdyit matkaopas/kartta kädessä heti oli joku paikallinen mummo neuvomassa mihin mennä. Kadut (ja talojen seinät) oli päällystetty kaakeleilla ja siis liukkaita! Mulla oli hankaluuksia tulla alamäkeen jo varvas-sandaaleilla (siis läpsykkäillä) niin en todellakaan tajua miten paikalliset naiset pysy pystyssä niillä 10centin piikkareilla.

Aika jännä oli myös miten paljon siellä oli tummaihoisia ihmisiä, siis vaikkei sillä mitään merkitystä ookkaan, mutta kun olin ajatellut, että väestö olis enemmän sellasta etelä-eurooppalaisen näköistä. Sitten luettiin matkaoppaasta, että 70-luvulla Portugaliin oli tullut yli miljoona pakolaista Afrikasta yms niin ei se enää niin ihmeelliseltä tuntunutkaan.

Ja vaikkei rusketusta tullutkaan niin liikakiloja senkin eestä.. liian hyvät vaniljaleivokset & pasteijat piti siitä huolta x) jos jonnekkin vielä opiskelijaelämältä pääsen niin Portugaliin meen ehdottomasti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.