IRC-Galleria

Kuka pelaaKeskiviikko 23.05.2007 02:00

Kuka ohjaa, kuka pelaa?

Tyttö herää avaa silmät viimeist kertaa. Kattoo peiliin, kuvaa eilseen vertaa. Samalta näyttävä väsynyt katse, masentunut aate joka tänään toteutuu. Tyttö haluaa paikkaan parempaan päivät nopeutuu. Ei kestä enää vääryyttä, paskaa kohteluu. Elämä täynnä reikii , kolhui joita ei saa paikattuu.. Tyttö nousee ylös kun on saanu kaiken pakattuu.
*Lähtee kotoaan jättää lapun pöydälle " oli pakko mennä " oli viimeiset sanat vanhemmille.* Rakkaudella tyttärenne. Nyt sekasin maailma mikään ei oo niikuin enne. Tyttö kävelee, lähemmäs päämäärää. Kädet vapisee ku tyttö käärii viimeist sätkää. Kävelee ja jää makaa raiteille. Parempi kaikille tyttö jää junan alle.

Maailma on peli jota vaan yks pelaa,
ihmiset on pelattavii joita yks ohjaa. x2
Kuka ohjaa kuka pelaa?
Kuka käyttää ihmisiä peli nappuloinaan?

Isä jättää auton parkkiin, kävelee rappuja väsyneenä kotiin. Laittaa takin naulakkoon käy sänkyyn makaamaan, kun herää huomaa tytär ei kotona olekkaan. Koittaa soittaa - puhelmiessa vastaaja .Ajattelee että yöksi tyttö on jo kotona. Ei huolta kanna, seuraavana aamuna löytää kirjeen pudonneena lattialta.
*"Mun oli pakko mennä" Rakkaudella tyttärenne*
Kyyneleet valuu isä lukee pahint ajatellen. Ovella joku ja isä säntää avaamaan seuraavaksi poliisi kertoo suru sanomaa. Isä juo, huutaa, hajottaa paikkoja, viimein rauhottuu. Avaa parvekkeen laseja. Seisoo jo reunalla - ei kuitenkaan uskalla. Vaan ottaa aseen lataa ja laukaisee.

Maailma on peli jota vaan yks pelaa,
ihmiset on pelattavii joita yks ohjaa. x2
Kuka ohjaa kuka pelaa?
Kuka käyttää ihmisiä peli nappuloinaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.