IRC-Galleria

TuTo - TPS osa 2Sunnuntai 31.08.2008 23:09

Viime vuonna ottelu oli mielenkiintoinen jä jännittävä alusta asti. Tällä kertaa mielenkiintoa kesti hieman yli yhden erän jonka jälkeen TuTo karkasi jopa kolmen maalin johtoon ja piti myös johtonsa loppuun saakka. TPS:llä oli ilmeisesti motivaatio-ongelmia (takki auki?) ja tappiota seliteltiinkin sillä että ottelu oli muka kauden turhin harjoitusottelu. TPS jaksoi kyllä painaa kiekkoa TuTon päätyyn koko ensimmäisen erän ja siirtyikin johtoon, mutta pari minuuttia myöhemmin TuTo tasoitti ja tauolle mentiin tasatilanteessa. Toisessa erässä TPS luovutti TuTon painaessa kiekkoa muutaman kerran peräkkäin Engrenin selän taakse ja kun 60 minuuttia oli täynnä, taululla komeili tulos 4-1