IRC-Galleria

mutta muttaTorstai 15.12.2005 08:10

sama se on valvoa ja tai vasta tulin töistä.. mitä ilmeisimmin rauhallinen weekendi tulossa kaikki vaan hössöttää joulu hommia ja kari kävi ostamassa kaksi lahjaa pikku siskolle ja pikku veljelle. ne oli varsin helppo valita eikä hermot riitä shoppailuun.. vielä olisi yksi lahja ostettavana en vaan millään keksi mikä se voisi olla.. todella raastavaa pähkäillä et millaisesta lahjasta toinen tykkää ja mitä se ajattelee kun on paperit innoissaa repiny auki.. jotain hyödyllistä kuitenkin sen täytyy olla tai ainakin toivoisin saajan sitä voivan hyödyntää jossain.. ääh vittu ostan torkkutäkin ja sisään pakettiin joku kiva pikku ylläri.. ei tollasesta lahjasta voi kukaan innostua? huhhui eilen aamulla lähteny työ hommiin puoli seiska sit päivällä vähä kattelin ja eilen menin ilta seiskaksi töihin... juurikin äsken tulin kotiin.. sit pitäs vielä työterveys asemalle kipittää kasiksi et ne antaa jotain troppia ku ei meinaa flunssa helpottaa.. vituttaa aina ku tulee ulkoa sisälle niin saa rykiä keuhkot pihalle ja toisin päin..

hommat on muuten just melko hyvin, ihmisistä paljastuu paljon uusia piirteitä joita ei välttämättä osannut odottaa mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.. sitä oppii arvostaa joitain ihmisiä joita on ehkä aikasemmin pitäny perus tyyppeinä sitten taas kavereita joiden kanssa kossua tullu otettua niin niistä on helppo alkaa karsimaan jos oikeen sukset menee ristii..
osa syynä talvi ja kaamos että jengi kulkee allapäin mutta minun mielestä parasta on että kaikki saa mitä haluaa.. tai ainakin haaveilla kovasti..
itse en saanut todellakaan.. vaikka en paljoa ollutkaan vailla..

pieniloma jonnekki todella kylmään tai todella lämpimään ei olisi yhtään pahitteeksi vielä kun saisi jonkun kivan matkakaverin houkuteltua mukaan niin kaikki olis hienosti. no eihän tohon kauaa oo 11 viikolla on slovakian matka jo maksettu siellä on ainaki isoja mäkiä sen mä tiedän.. kassutassun kanssa lähdetää pimppipaljaana rinteeseen..

nyt hieman cs ja lääkärille sanoo aaa a

_o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.