IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 18.02.2006 19:35

Fum, toinen päivä menossa.
Mukavaa olla taas maalla ja serkuilla, kun meno on ihan toista laatua ko koto-Suomessa.
Tekee hyvää tämmönen vaihtelu.
Eilen meitä odotti lämmin puusauna, kun saavuimme perille. Oli parhautta. <3 Rakastan saunomista, harmi ettei sellasta ylellisyyttä voi kotona harrastaa. :<
Jos joskus muutan omaan taloon, rakennan pienen puulämmitteisen saunan ja kutsun kaikki kaverit saunomaan. (Omat bisset mukaan, ei kaikkeen ole varaa. :o)

Hyvät safkatkin täällä saa. Kotona syön vuoropäivin vain kanaa ja keittoa. On muutenkin hupaisaa päästä vaihtamaan kuulumisia, kiusoitella serkkupoikiani (18 ja 20, hyvin pärjään heitä vastaan), ja tiedustella serkkutytön parisuhdekuulumisia. "Mjuu. Nou sitoutumisia for me kiitos", mietin 5 min jutustelun jälkeen. Hyvin tuntuis menevän.

Täytyy myöntää, että kaipailen jo nyt hiukan takaisin kotiin. Ikävöin kitaraani, kissaani, irciä ja kavereita. Harmittaa, etten päässyt Finnish Metal Expoon, mutta paska tapahtumahan se on muutenkin. :'(

Meno täällä ei ole vielä käynyt kovin jännittäväksi, mutta ensiviikolla serkkupoikani täyttää 20 ja kovat tanssit olisi tiedossa. En tiedä millon tulen kotosalle, täältä kun ei helposti haluta enää päästää poijes. :P Mummillekin pitäisi vielä ehtiä.


Odotan kesää. (Asiasta kukkaruukkuun). Haluan tehdä kaikkea jännää, kai te olette mukana sitten?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.