IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 05.05.2007 15:07

tyypillinen lauantaiaamu lähtee taas duunissa, lukittiin just frendin kaa ovelasti ittemme ulos röökitauolla, ei oo helppoo kantaa avaimia messissä näköjään :D
pomo tuli vähän nauraen avaa meille oven, onneks oli sentään puhelin mukana, et voitiin soittaa sille, muuten ois tullut vähän pidempi breakki. (tai no, ei sekään nyt ois ollut niin paha keissi :p )

se on sitten sovittu, et kaikki merkkaa kalenteriinsa 19.6 jälkeen pitkän nuolen, missä lukee "ulos paulan kanssa loppuvuoden ajan".
lasken tyyliin päiviä, et tulis noin pääsykokeet, alkaa snadisti puuduttaa toi lukeminen. (tai must tuntuu, et pikemminkin kaikkia alkaa puudutta meitsi ja mun kaverit kirjastossa, ku ei ehkä olla siel aina ihan ihanimpia ihmisiä. löl :D )
mut onneks täs on ollut monta ihan huippu hyvää viikonloppua lukemisen välissä, ei niistä sen enempää :)

vappen meni, hmmmm, noh, se meni tosi hyvin aluks, mut loppuillasta pläänit ei sitten mennyt ihan niinkuin piti :D
(faija totes, et kun mun lakissa oli verta, niin siin kuulemma kuuluukin olla verta, ei se muuten oon meiän suvun lakki, jaahas.)
meiän vappupicnic laurankin kanssa muuttu aluks kaivarista mäkkäriksi ja sit se meni niin, et meitsi otti vaan drive inistä safkaa, hähä, melkein päästiin stadiin asti. (oltiin ehkä molemmat aika kujalla viel silloin päivällä, en kyl ymmärrä miks, onneks sentään tein jtn hyödyllistä sen päivän aikana leikkimällä pinjan kanssa äitejä ja tekemällä ruokaa frendeille :p anteeks ruokamyrkytyksestä <3 )

nyyyytten pitää jatkaa duunia (on se raskasta) venaan et pomo tois meille karkkia, möyh.
ai niin, kirjotin tänne sen takia, et kiva naapuri vois salaa stalkata näitä<3
(kiitti vielä synttäreistä, oli parasta, varsinkin kun lopputulos oli se,et kaikki muut lähti baariin ja LASARIN jengi (yomäään) jäi safkaa :DDDD )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.