IRC-Galleria

NjaahTiistai 21.02.2006 23:36

Unohtu näköjään sit penkkareista kirjoittaa lisää...mut ne oli huiput!!!!!!!!!!!
Oon tässä nyt kaks päivää ravannu koululla, eilen kävin hakeen todistuksen ja kerta mahtava kääpiö oli antanu mulle matikan viime kurssista 8 niin joudun nyt meneen sit siihen matikan tenttiin jotta saisin matikan 7. Sitten kävin eilen viemässä amiksen paperit et musta tulis lähihoitaja...mut kappas vaan sinne ei oteta yo-pohjasia nyt ens syksyksi vaan vasta ens kevääksi. Tänään sit kävin opon kaa jutskaileen ja nyt mä sit haen jollekin kodinhoito-alalle joka kestää vuoden tai sit catering-alalle :D huisii! Haen kylläkin sinne sosiaalialalle, mut vaan sit korkeaan ja yliopistoon. Jännää eikös ;)
Kävin tänään myös isällä ja selitin sille kuinka tyhmän hitaasti jostain VVO:sta saa asuntoja...ja isähän keksi hyvän neuvon: "Menkää MIkon kaa sinne toimistoon ja kertokaa että asutte äitis luona, mut nyt tarvis lisää tilaa ku on vauva tulossa". Isällä välähtää! (Ei oo oikeesti mitään vaavia tulossa...toi ois vaan joku huijauskeino:D:D)
Teinpä tässä viel yhden urhean teon eilen...irtisanouduin siitä puhelinmyynnistä. En nyt ala sitä paikkaa haukkumaan yms. Mut en halunnu sen takia siel enää töissä olla...ehkä on nyt muutenkin parempi vaan lukea (eli keksiä mahdollisimman paljon kaikkee tekemistä...siivouskin on kivaa ;))
Ei mut oikeesti oon jo matikkaa lukenu..tai siis laskenu, eli kyl tää tästä...
Muuten te nyt kaverini ... penkkareihin liittyen...saankos laittaa meistä semmoisen yhteiskuvan näkyville???? Jos jassatte tän lukea niin vastailkaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.