IRC-Galleria

peikkko

peikkko

Muokkaa tilaasi

Blogimerkintä

« Uudempi -

3.7.2007 !Maanantai 09.07.2007 01:49

Mahtava päivä oli ! Vaikka olikin täynnä kömmähdyksiä ja yllätyksii !
menossa mukana (minä, veli, sen kaveri ja saara )
Tätä keikkaa oli sitten odotettu !!
Hermoilin aamulla enkä saanut oikein mitään tehdyksi, Saara tuli meille yhen jälkeen ja kuhan vaan häröiltiin sen aikaa kunnes kello oli vähää vailla viis. Mentiin juna asemalle ja ostettiin liput. Matka jatku kohti hesaa, otin yhteen kondyktoorin kaa (taino sen lipuntarkastajan kuitenki) ja pelkäsin et se heittää mut niskapers otteella ulos : D ja tietenkin meidän junan alle sattu just joku häröilijä tekee itsemurhan ja sitten oltiin siellä junassa iha tikut ristissä ja odotettiin että jatkettas matkaa.
Juna myöhästy hesasta sen takia jonkun puolisen tuntia (meiltä jäi näkemättä HAPPINES, joka oli keikan toinen lämppäri) ! sen jälkeen käveltiin ripeesti saara kintereillä jäähallille, jossa ditititiiii BILLY TALENT alotti soittaan. Ja mä sekosin, kädet tärisi ja olin iha jossai ekstaasissa ja poukkoilin sinne tänne mutt löydettiin paikat.
Fiilistelyy ja sekoilu alko : D'!
Kun itse kemikaalit (MY CHEMICAL ROMANCE) alotti soittaan, koko sali nousi seisoon/kiljuun/taputtaan/huutaan mitä nyt keksiikään.
Ja huomasin yhes vaihees että WOW! mun viereen istu ihka oikea ASKO KALLONEN !!! se idols tuomari : |
Jäätii vaa Saaran kanssa vähän möllittään sitä ja kun se huomas se alko vaan nauraan : D'
haha ! Saara koitti kuvata koko konsertin, mut jessus se osannut paikallaan pysyy ja videointi oli pelkkää heilumist :S ( kröh, paitti sillon ku mä kuvasin hetken tasasesti. Olin niin kiltti ja aattelin et se sit kotona sais siit videost jotai selvää )

Tunnelma konsertin jälkeen: liian mahtava ! ääni poissa ja KUUUMA ! jestas se pomppiminut ja kaikki mun ihme liikkeet kävi kyllä iha liikunnasta : D
muah, toivottavasti eero ei pidä mua ton reissun jälkeen iha mielipuolena ^^


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.