IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.05.2012 15:56

Hopsan, siitähän on taas melkein vuosi, kun tänne on viimeksi käynyt mitään rustaamassa, kuinkas siinä näin kävi?

Viimeisen vuoden aikana on kyllä tapahtunut yhtä jos toista, mutta ehkä kaikista suurin muutos on se, että olen kohta ollut jo puoli vuotta työharjoittelussa lähikuppilassamme. Paikka on tosi mukava, ja ihmiset kivoja. Tosin harjoittelua ei olekaan enää jäljellä kuin tämä kuukausi.

Harjoittelun jälkeen täytyykin sitten pärjätä yliopiston pääsykokeissa. Englanti vielä varmasti menee hyvin, mutta suomen kielen ja historian pääsykokeet hieman jänskättää :P

Kesällä täytyisi lähteä myös käymään Lahdessa ja Pohjanmaalla, ajattelin meinaan pitää "pienen" kesäloman tuon harjottelun jälkeen.



Löysin tuossa eilen pelin, mitä pelata. Dungeons & Dragons Online (DDO) on ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Sitä tahkottiin eilen päivällä tutorialin verran, ja töitten jälkeen (kolmelta yöllä) oli pakko pelata hieman lisää. Tänäänkin voisi jossain vaiheessa, vaikka niihin pääsykokeisiinkin pitäisi lukea...

Tänään olisi tarkoitus mennä työpaikalle katsomaan, miten Leijonat pärjäävät Slovakiaa vastaan, kun katsomot on täynnä VIP-vieraita, jotka pakenevat baarien puolelle jokaisen erän aikana, kun peliaikaa on vielä 5min jäljellä.

Enpähän jaksa nyt kauheasti kirjoitellal... Lahtelaiset kaverit, jos tätä satutte lukemaan, ottakaa yhteyttä tuossa kesäkuun alussa, mikäli mielitte nähdä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.