IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

Ihanaa SaksaTiistai 21.10.2008 00:01

Olipas kyllä ihanaakin ihanampi viikonloppu :) Ja tää maanantai.

Perjantaina pääsi saunomaan ja heräsi aamulla mitä ihanimmasta maailman kolkasta Schmittenistä. Voi kyllä sielulepäs kun siellä vuoristossa heräsi ja katsoi ikkunasta ulos. Eikä saunaillastakaa mitään valittamista löytynyt, tuntui sauna niin hyvältä että. Kyllä sitä oliki kaks ja puol kuukautta saunaa odottanut, voi kun pääsisi pian uudestaan.

Lauantainakin oli tosi ihana eka olla seurakunnan tiloissa hetki tosin vain pienellä porukalla. Saatiimpa kuitenkin ylipäiväisiä aarre arkku karkkeja xD Voi jummi et karkki karkki on hövvee. JA ilta oli niin ihana tyttöi kanssa, ei haittaa vaikka rahaa menikin. Voi kun voisi joka päivä syödä thai-ruokaa. Yöelämäkin löytyi ja oli oikein nautinnollinen ilta. Tosin aamulla karu oli lähteä junalla kotiin, väsyneenä ja junaa hieman odottaneena. Enhä mie tajunnu et on sunnuntai aamu eikä kaikki junat kuljekaan ihan niin vaan, et asemalla vielä itekseni junaa odotteli 40min. Tosin ihan jees oli odottaa asemalla kun sit kun pääs Niedernhauseniin kello oli jo 7 ja alkoi hämärtää, ei tarvinnu pilkko pimeessä kotiin tulla puol kasilta. Niin siis pääsin toivottaa hyvät huomenet perheelle ennen kuin menin nukkumaan (ja nukuin kuuteen).

Niin ja hei joskus kannattaa heittäytyä. Siis minähän tein linja-autossa sen, että annoin numeroni vieraalle. Tarina menee niin et linkkuun nousi jätkä ja se tuli linkun perälle, puhui kokoajan puhelimessa ja kattelin sitä hieman, sit kun se paino stop nappia kirjoitin numeroni ja nimeni ja jotain selitystä saksaks ennen kun se hyppäs kyydistä. Matkaansa mukaan hän sai numeroni. Eli tänään sit näin hänet, nimeä on osaa kirjoittaa, tulee Etelä-Afrikasta ja nimi tarkoittaa lahjaa :)

Mutta näin tälläkertaa, tänää oli niin mukava päivä tuon jätkän kanssa kun se näytti mulle mun saksalaista kotikylää täällä :) On täällä sit tosi kaunista ja ihania ihmisiä. Tottakai hää tuntee täältä paljon ihmisii ja sain itteni kuulla esiteltävän monesti. Arvatkaa jäikö ihmisten nimet päähän. Mut kahvila täällä on oikein kiva :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.