IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

SairastaaLauantai 08.11.2008 16:25

Nyt se on minun vuoro, kun perhe alkaa toipumaan. Ja kaikki muut sairasti, minä kun sain alkuviikosta kuulla et pitää aina pukeutua hyvin ja viikonloppuna ei ainakaa saa heppoisesti pukeutua ettei oo viikolla kipee kun se sotkee kuviot. Meinasin tulla kipeäksi jo alkuviikosta, mutta noh nyt eivät voi sanoa mittää kun ite ovat mut tartuttaneet. Nii ja en kovin heppoisesti kyl pukeudu, aina on farkut, t-paita ja huppari tai paksu neule nahkatakin alla. Kengät tosin ei oo kovin talviset, mut hei ei täällä vielä kovin kylmä olekaan. Ja no emmää nyt kumppareita tänne raahannut, kaikki kengät laskee veden läpi sateella :) No mut kuitenkin ostoslistallani on lämmin takki ja talvikengät! (sit kun vaa vielä löytää miellyttävät ja sopivan hintaiset).

Viikko on taas vierähtyänyt, hieman rennosti ja laiskasti kun on ollut hostmama kotona samoin poika ja hostisähä on aina kotona hommissa. Eli siis noh sai nukkua pikkuisen pidempää ja kun muutenkin oli ekstra viikko niin ei ollut sillei hommia. Tosin kyllähä tuota tuli alakerran ikkunat pestyä ja hommia tehtyä ihan kiitettävästi, vaikka tulikin lusmu olo. Ja lusmu olo tulee vaikka oikeesti teet edelleen oikeestaan kaikki hommat. Nyt lauantaina sain äske käydä syömässä ruokaa jota en ollut ite tehnyt xD

Eilenpä tuossa sai pitkästä aikaa laittaa muksut nukkumaan ja olla rauhassa niiden kanssa. Oli ihana vaikka sanotaanko ettei nuo tottele ja ei sitä ite oikein tiedä et mitä sitä niitten kanssa tekis. Lapset raastaa hermoja varsinkin kun et oikein tiedä sopivaa rangaistusta. Jos niille ei anna ruokaa tai ne laittaa aikasemmin nukkumaan sen takia niin aika suuret valitukset saisi hostmamalta. Nämä lapset kun ovat ne kullannuput joilla suositaan vapaata kasvatusta. Lapset saa tehdä oikeestaa mitä halutaan ja rankaista ei ollenkaan, vanhempien kunnioitus on aikas hakusassa. Niin ja tiesittekös että itkemällä saat kaiken!

Hmmm. Huomenna ois Hochheimissa jotkut markkinat, lähen sinne anyway noitten kyydissä mut jotenkin vaikka sanoivat et voin olla heidän kanssaa siellä niin tuntuu ettei se niin suotavaa ole. Nytkin kävin syömässä, kuulin et ne alkaa syömään niin noh oli ylimääräinen olo, ei mua sinne oltu kututtu (ainakaan en kuullut kutsua) ruokaa tosin oli. Ja muutenkin tuntui tuo hostmama kamalan kireeltä. Eks kuse mua, mitäköhä mä tänään oon tehnyt? tai eilen sitatessa? Mistähän kenkä puristi nyt, ei ole hajuakaan. Tää on mun vapaa päivä.

Uuu ihanaa sain omenoita ja turkkareita sänkyyn, hostmama toi. Heh no joo olen kyllä kipeenä, et ei siinä mitään. Nam. Ei ehkä kenkä puristakaan siis mistään. Sillä on vaan stressiä. Kuten kaikilla välillä. hitsi kun koskee päähän, noh tässä tää menee.pittää koetta parantua.

Tiesittekös enää 6 yötä ja mun rakas tulee tänne!!! Jee ens viikko saa kyllä mennä nopeesti ja tiedän et se menee nopeasti, on paljon puuhaa ja siivous viikko, ei tuu tylsiä hetkiä. Saa pölyjä pyyhkiä jne. Voi kun on ikävä rakasta, tuntuu nyt pölypäivätkin odottamiselta koska silloin on päivä vähemmän odotusta rakkaan tuloon <3

aika kuluu kuin siivillä, aika katoaa
kohta on synttärit ja joulu ja sit on kesä ja vuosi saksassa takana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.