IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

viimeinen perjantai iltaPerjantai 12.12.2008 22:26

Nyt on viimeinen perjantai ilta, viikon päästä ollaankin sit lentokentällä lähtökuopissa kohti kotia. Voi että sitä ei jaksaisi sitten millään odottaa. Mutta no on tässä vielä viikko. Tänää vaan lepäilen ja olen, mutta huomenna sit viimeistä kertaa saksassa yöelämään, ei kyllä kiinnosta ollenkaa mikään pitkään valvominen, joten ajoissa varmaan "kotiin" Paolan kanssa. sunnuntaina sit pitäisiki nähä vielä bussityyppi viimeistä kertaa ja voi ikävä tulee täälläkin kaikkee, mut pakko päästä pois.

Arg kyllä ketutti aamulla kun ei muksu suostunutkaa menemään tarhaan, voi kösse kyllä mä oman lapseni kaappaisin parkuvana kainaloon ja iskisin tarhaan. No siivottiin sit yhdessä, se onneksi vie tupla ajan ja onneksi jäi samalla suihkussa käymättä ja jäi se hetki vain minulle aika käyttämättä.

No tänää sit tässä kun vaan on. Pitää ettii kohta vielä jotain syötävää ja jatkaa unia. Parin tunnin päikkäritkin tuntui niin hyvältä kun tällä viikolla on joka päivä ollut menossa. Ens viikolla sit taas kaikkee menoo. Ja vielä viimeinen tarkastus tavaroille pitää tehä täs viikonloppuna, ihanaa. Voi ihanaa mennä kotiin.

Eikä tarvi siivota enää toisten sotkuja, ja pääsee olemaan vapaasti kotona. Haa, voi että odotus on hirveetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.