IRC-Galleria

percy_

percy_

vähän elämä on noloo.

alan menettää uskoani ihmisiinTiistai 16.09.2008 19:46

Oon tässä nyt jonkun pari viikkoa etsinyt modeemiin sellaista johtoa, jolla modeemin saisi toimimaan useammassa huonessa kerrallaan.

No. Ensinnäkään yksikään myyjä, jolta olen johtoa kysellyt, ei ole tiennyt millainen on LSA-liitäntä. Oon yrittänyt sitten selitellä ja olisin ottanut sen johdon mukaanikin, jos vain olisin saanut sen irti seinästä :) Mutta tänä aamuna otin siitä sitten kuvan, mutta eipä sekään mitään auttanut.

Oon sitten kysellyt, että olisiko olemassa sellaista jotain adapteria yms., jolla saisi RJ45 muuttumaan RJ11(yhdeksitoista). Yhdessä kaupassa veikattiin, ettei sellaista ole olemassakaan, toisesta ne oli loppu ja tänään viimein sitten sain yhden myyjän suunnillen ymmärtämään mitä haluan. Mutta eikös sitten siekin myynyt mulle vääränlaisen adapterin tai johdon. Kun nyt mulla on johto, jossa molemmat päät on tollasia pienempiä ja adapteri, jonka molempiin päihin menee sellanen isompi johto.

Arvatkaapa ärsyttääkö.

Meillä on kyllä kotona sellainen johdonpätkä, jonka sain siihen väliin sillain, että modeemin pitäis toimia nyt useammassa huoneessa. Ja toimiihan se. Nimittäin Matiaksen huoneessa ja keittiössä ja täällä olohuoneessa melkein ihan kaikkialla muualla paitsi mun huoneessa. Ja nyt kun toi pikkuinen johto on tuolla modeemissa kiinni, niin ei toimi kotipuhelin eikä faksi, eikä isä tykkää.

Ai että kun elämä on hauskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.