IRC-Galleria

Tampere 21-23.08.2009Torstai 27.08.2009 00:52

Perjantaina lähtö vähän venähti ja Hämeshavusen kohdalla jouduttiin vielä tekemään uukkari, kun Laura oli unhoittanut luurin kotia! Perille päästyämmä käytiin ruokakaupassa ja tehtiin pitsaa. Ehtoolla saunottihin vähä, juotiin olutta ja parit mohiiitat. Mentiin maate ihmisten ajoissa, luokka klo 2. :)

Lauantaina lähdimme aamupalan jälkeen Särkänniemeen, jossa viihryimme 7 tuntia. Oltiin kattomassa jopa delffiinejä! :P Oli muuten mahtavia elukoita. Half Pipestä oli komiat näkymät, mutta vattasta ei ottanut kuin ensimmäisen alamäen verran! Ainut laite joka sai vattan sekaisin kunnolla oli Taikamatto, jossa Miika veti viis kierrosta putkeen! Hullu..? Kämpille päästyämme aloimme tehrä ruokaa ja hörpittiin olutta. Lähdettiin yhdentoista jälkeen keskustaa kohden. Päädyimme konttoriin tissuttelemaan ja hakkaamaan kimbleä. Valitettavasti paikka löi ovet säppiin kahdelta, jolloinka edessä oli seuraavan kohteen etsiminen - päädyimme rauhalliseen "Jazz" paikkaan, jossa istuskeltiin loppu ehtoo. Tai siis mulla ja Mikolla venähti vielä ehtoo sinne kuuden hujakoille. :P

Sunnuntaina herättiin kaikin vailla krapulaa (kumma kyllä) kahdentoista kieppeillä ja lähdettiin Idea Parkkiin, josta en tosin itse löytänyt mitään. Ikkunaostosten jälkeen vuorossa oli ruokailu ja unelmoin jo kovasti Hevalin rullakebusta. Olin ainut aiheesta unelmoija, joten päädyimme Pantso Villaan, jossa ei tosin valitettavaa ollut tällä kertaa. Ei tarttenut kuunnella kenenkään tarjoilijan yksityiselämän kiemuroita ja työpaikan kurjuutta. :D Siitä lähdettiin sitte M&P:n kämpän kautta kohti Kauhajokea myöhemmin ehtoolla.

Kumma kun ei rapulaa ollut missään vaiheessa. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.