IRC-Galleria

ESTEKISAT.Sunnuntai 24.05.2009 20:36

Elikkäs menin Currella 80cm ja 90cm.
Poni oli ihan super ! Verkassa oli tosi hyvä, ei yhtään vempuloinu ja tuli hyviä hyppyjä. Sit radalla kans sai ottaa viel pari verkkahyppyy ja ne oli kans ihan okei. Sit moikkasin tuomarii ja Curre hyppäs koko radan hyvin ilman kieltoja ja hyvällä laukallaki :) Ja uusinta kans meni puhtaasti hypyt vähän mitä sattuu :D

Sit ysikympin verkassa vaan tein vähän väistöö ja hyppäsin muutaman kerran, yks kielto tuli, mut ois tullu niin paskaan ponnuun, että ihan hyvä näin. Sit kun pääsin kentälle olin ihan paniikissa ! Siinä sai hypätä muurin ja pystyn. Muurille tuli kielto, mut Marjo mukavasti tsemppas sieltä aidan takaa ja sit tokasta meni yli :) Tässä vaiheessa eka ysikympin muuri siis :D Sit lähin radalle ja Curre oli ihan loistava, vaikka ite failasin siellä. Hypyt lähti ihan mistä sattuu huonoista ponnuista, mutta puhtaasti meni kuitenkin. Poni todellakin pelasti!

Sit tajusin, että voihan vittu joudun uusintaan ja vielä alottamaan sen :D Ikinä en ollu metriä hypänny, että pikkusen pelotti. Maneesissa tuli sit neljä kieltoo metrin okserille mikä tietysti helpotti oloa :D mutta mutta. Sit kävi jo kutsu radalle ja taas ihan paniikissa :'D Marjo taas tsemppas sieltä ja alotin sit radan. Joka meni kyllä hyvin taas ponin ansiosta :) Tyylillä muttei taidolla mentiin, muurille tuli yks kielto kun vähän herpaannuin, mutta oon ihan pirun tyytyväinen ! Poni nosteli jalkansa hienosti heppojen joukossa metristä yli ja jakso vielä mennä hyvin loppuun asti :) kiitos todellakin Curre <3 Ja taisin olla 5.

Että ekat metrit tässä tälleen, tittidii ! ;)
Enkä sijottunu kummassakaan luokassa.
Epulle kiitos turvaliivin lainasta ! Ja kaikille kuvaamisesta :)
JA MILLALLE KIITOS TSEMPPAUKSESTA <3 :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.