IRC-Galleria

pienviljelijä

pienviljelijä

Ei mitään uutta pohjoisrintamalta

Terveisiä maksaltaTorstai 15.04.2010 22:06

Aamuja on kolmenlaisia; niitä jolloin herää iloisena ja alkaa elämään, niitä jolloin haluaisi vain nukkua ja ottaa loman elämästä ja niitä jolloin olo on hirveä, haluaisi tehdä jotain mutta ei pysty ja eläminen tuntuu pakolliselta ja raskaalta, tuskallisella tavalla suloiselta ja hauskalta.

Jälkimäisessä tapauksessa saattaa myös muistaa tehneensä asioita joiden tekemistä ei tavallaan muista tai ainakaan saa millään tavalla järkevään kontekstiin. Sekavia kuvia oksennuksesta vessan lattialla jota ei aamulla löydy mistään, muutakuin vasta myöhemmin jostain täysin muualta.

Silloin kuulee toteen perustuvia tarinoita joiden olemassa olosta ei ollut lainkaan tietoinen ja ympäröivä elämä saattaa vaikuttaa erilaiselta, pahimmassa tapauksessa ei hyvällä tavalla. Kellon tikitys ja etenevien asioiden äänet voivat muodostua hyvinkin häiritseviksi. Ympäröivät asiat saattavat myös olla hyvin eritavalla järjestyksessä kuin aikaisemmin, epäjärjestyksessä. Jostain syystä jauhot saattavat olla pöydällä ja joka paikka leivinjauheessa. Tyhjennettyjä entisiä säilytysastioita saattaa myös tuntua löytyvän jokapaikalta ja joskus hyvinkin hämmentävistä paikoista.

Kaikki tämä paluun takia. :D

"And that's what you get when you let free drinks in..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.