IRC-Galleria

se on nyt sitten päätetty juttu.Perjantai 02.10.2009 22:18

päätin muuttaa pois kotoa taino osalta minut heitettiin pihalle.
syy on se että mulla ja rakkaalla isälläni on ihan vitusti liikaa erimielisyyksiä.. on ollu jo PIIITKÄÄN aikaan. ja se haluu kontroloida koko mun elämäni. mutta vitut se mun kanssa onnistuu.

joo olin ns. sairaslomalla tän viikon, tai siis arkipäivisin ja nyt sitten viikonloppuna, päätin lähteä Britan luokse(britta ei taida tietää asiasta mitään) mut nii, ilmotin faijalle etukäteen että lähden Britan luo yöksi, vaikka asiasta ei oltu vielä päätetty/keskusteltu. nii faija leimasi siihen hylätty merkinsä. johon mä sitten kans leimasin hylätty merkkinsä ja se jatkui pitkään, kaunista huutoa kävi läpi talon ja pääni meinas hajota. riideltiin pitkään, tavaroita lensi kaarena lattialle.

sitten loppujen lopuksi faija sano: "jos lähdet huomenna yöksi jonnekki niin, älä odota enää et antaisin ne (vaivaiset) rahat sulle viikoksi, ja voit ruveta etsimään itsellesi asuntoa" yep.
lähden britalle (jos me nyt edes pidetään mitään leffailtaa) ja nii soitan sossuun heti huomenna, ja jos huomenna ei onnistuu heti maanantaina. lisäksi aijon mahdollisimman nopeasti löytää viikonlopputöitä, et saisin edes jotain rahaa.

jep. se on oikeesti nyt niin. koska yleensä toimin hitaasti jos pitää järjestellä/tehdä jotakin.
mutta tällä kertaa tein jopa toimintasuunnitelman! pitää ottaa opintolainaa nyt aluksi muuten en pärjää.

huoh, vhdoinkin oon "vapaa".

k,thnx,bye. IGGY.

PS. mut nii hankin itselleni miniläppärin, ku ei oo kuitenkaan varaa hankkii tavallista läppäriä. ja myyn mun vanhan koneen jos sellanen onnistuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.