IRC-Galleria

piiloblondi

piiloblondi

elämä on...

Blogimerkintä

- Vanhempi »

haaste...Tiistai 07.02.2006 14:13

Smiiu, Cee_ ja kaisukoo haastoivat minut...

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Mainitsen haastamani ihmiset tämän merkinnän loppussa ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Apua...

1. No.... Aina kun joku biisi loppuu niin mun täytyy seistä matolla eikä sen reunalla.... Lattiakin käy, mut maton reuna on ehdottomast kielletty paikka! (hullua, tiedän....)

2. Saan kamalan ahistuskohtauksen jos kosken vahingossakaan siihen aineeseen mitä on esim. pesusienet ja jotkus patjat... Pepen täytyy kastella mun sieni ennen kun voin ottaa sitä...

3. Ennen kun lähen mihinkään kotoonta niin mun on pakko vetää kaikki töpselit seinäst ja kattoo ettei mihkää laitteeseen jää herätevirtaa päälle... Oon kerran joutunu ajaa keskustast takas kotiin kattoo ettei telkkariin jääny virta päälle...

4. Mun on pakko putsata korvat ainakin kerran päiväs...

5. Ja yks piirre mistä kaikki tutut mut varmast tuntee on mun muisti... Tää ei nyt sinäänsä oo omituinen, mut se alkaa kyllä saamaan jo sen suuntaisia piirteitä, koska voin yksinkertaisesti unohtaa ihan kaiken... Esim. puhelin, auton ja kodin avain ja silmälasit on aina hukassa... Eikä siinä silleen mitään mut hävettää olla melkein joka päivä täällä irc-galleriassa ettimässä onlinessa olevaa kaverii joka vois soittaa mun puhelimeen et mä voisin sit soittaa pepel et muistaaks se minne oon esim. avaimet laittanu... (kerran sitten kovan etsinnän jälkeen löysin ihanan pupukukan avustuksella mun puhelimen kauralaarista...)

No joo, kohta on valkotakkiset miehet oven takan, et pakko kai alkaa pakkaamaan! ;)
Mutta ennen sitä laitetaan vahinko kiertämään:
eli haastan seuraavat tyypit

1. RedDiesel
2. Mixie
3. Geepo
4. valonlapsi
5. Suippa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.