IRC-Galleria

pikku-pöksyt

pikku-pöksyt

on vanha annina___

Inssi läpi.Tiistai 22.07.2008 18:06

Elikkä joooo !!!! Ajatella, meitsi on onnellinen kortin omistaja! Ekalla kirjalliset ja ekalla inssi !! Oon kyl ylpee ittestäni (: HuhHuh.
Näin aamuyöst sellast unta et en päässy inssii läpi ja sit taas aamuyöst näin unta et soitin kaikille ylpeenä et inssi meni läpi!! (: Sit kerroin noi unet sille inssimiehelle nii se oli sit siin lopus sillee "Kumman unen sä haluut et mä toteutan?" Olin siin sit sillee et "Tietty sen taamuyöisen mis pääsin läpi!" Sit se inssimies oli sillee et "Joo elikkä niin, onneks olkoon." "Aij, kiitossss!!" (: Ihana se inssi mies, oli toosi mukava.
Ja sit siel kauhees ylämäes mis on liikennevalot ja aina yleensä pitää laittaa kässäri päälle ja ottaa sit mäkilähtö nii ne valot oli mun puolella tänää !!!!!! Just ku olin siel ylhäällä ne valot vaihtu vihreiks eikä vastaa tullu ketää nii pääsin jatkaa matkaa pysähtymättä. Sillon tiesin et nyt Jumala on mun puolella ja täst inssist selviin!!!!!! :DDDD Onneks se on ohi nyt. Kupla pihaan vaa ja sit pääsen ajelee !!! Pysykää kotonanne ellette haluu ruumiita ;DD HHAHAHA. No ei kai, oon ihan hyvä kuski kyl (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.