IRC-Galleria

pikku-pöksyt

pikku-pöksyt

on vanha annina___

PANNUKAKKUUU !!Keskiviikko 30.07.2008 20:03

8dl maitoa
½dl sokeria
½tl suolaa
4dl vehnäjauhoja

2 munaa
50g sulatettua rasvaa
½tl leivinjauhetta

Uuni 225-250'c 20-30 min

Tänää teinnn, oli aika hyvää vadelmahillon ja kermavaahdon kaa (: d:

I'm so sorry.Maanantai 28.07.2008 18:14

Voiks joku viisas tai vähemmän viisas kertoo mulle mistä johtuu se ku aina kännis soittaa jolleki ja ehk haukkuu sen ihan paskaks vaik ei oikeesti sitä tarkota ?!? Tai muuten vaa soittelee.. Ja eiks yleensä luulis et yhest kerrast oppii ja ei tee enää nii, mut sit kuitenki toistaa sitä.. :s Ja sit aamulla hävettää niin helvetisti, ku ei ees muista mitä on sanonu. Vittu mitä paskaa. Mut joo..
En enää ikin ota kännyy mukaa ku lähen dokaa, siit ei seuraa hyvää. Känny jääköön kotiin, ois pitäny tehä se päätös aikoi sit. Ei muute enää koskaa tuu hävettää ainakaa kännipuhelut.

Tänkjuu.

JEIJ SAATANA !Sunnuntai 27.07.2008 21:04

Eilen meni vitun lujaa taas vaihteeks.. Oli hyvä meno "En tänää varmaa jaksa juoda" ... "Tänää en juo paljoo, sellanen kiva pieni hiprakka päälle" JA MITENKÄS KÄVIKÄÄN? Olin aivan kauheessa FLÄNÄSSÄ taas vaihteeks. Ihan hävettää.. Kauhee känni oli ja varmaa aamullaki kännis viel ku heräsin :D Ja mentiin sitte Paroniin (TIETTY) Mut joo, eilen oltii sit siin terassilla röökillä, istuin siinä terassin kaiteella ja näin Samin ja Innan. Halusin mennä moikkaa joten hyppäsin siitä kaiteelta alas ja RÄTSPLÄTS VITTU KUOLEMA. Jalka taittu vituillee ja saatana et oli kipee.. Tänää viel kipeempi, kepit joutu hakee ku ei pysty kävelee.. Huomen sit Arvauskeskukseen kuvauksiin... Saatana. Kuka käski hyppäämään siitä aidalta?! HELVETTI !!! Ja toi kävelymatka Paronista Antille (100m) kesti jotain 20 minsaa x'D Vittu hieeno homma.
Mut joo, mitä tästä opimme? Aita ei ole vihreämpää ruohon toiselta puolelta. :DD -Tanja

ps. Tänks dyyd.

</3Perjantai 25.07.2008 17:19

R.I.P Heath Ledger 04.04.1979– 22.01.2008

Oltii tänää vähän kruisailee !Perjantai 25.07.2008 03:32

Ja mulla on ollu kolme päivää kortti ja tänää jo kytät pysäytti Livalin kohal :D
P:"Ajokortti ja rekisteriote." A:"Juu" P:"Oho, eihän sulla oo ollu ku pari päivää kortti" A:"Jep." P:"Joo ei sitä rekisterioetta tarvii, auto on ihan kunnossa" A:"Aij?" P:"Ja puhallus" A:*puffff* P:"Ja nollaa näyttää." A:"No tietty, eihän täs oo viel kerettu juomaa eikä juhlimaan!!" P:*HEHEH* JA SE HYMY (: VEI MENNESSÄÄN <3

Vittu sit se auto sammu ku olin lähössä siit.. Ja se oli tietty sen poliisin syy !!:

1. Se oli poliisi
2. Hyvän näkönen sellanen
3. ja hauska

Menin ihan sekasin siitä :D Oij voij. Oli kyl komee :p Vois tulevaisuudessaki tollaset nuoret komeet uros poliisit pysäyttää ja heittää hauskaa läppää :D

Ei VaTTu !!Torstai 24.07.2008 19:26

JepJep. Olen omistanu ajokortin nyt 3 päivää ja tänää sitte isin Audista tippu pakoputki matkan varrelle ku käytiin vähän ajelee Lauran kaa :::D Joku ukko kävi heittää sen ojaan siit tieltä, mut eka me luultiin et se ukko yritti pöllii sen pakoputken x'DD Otin sit viisaana tyttönä puhelun veljelle ja kysyin "Voiks ilman pakoputkee ajaa?" Siinä me sit käytiin ojasta hakee se pakoputki auton takakonttii ja mentii himaa suoraa tietä :D Oli aika noloo ihmiset vähän katto mut joo ihan sama. Nyt ollaa onnellisesti kotona. Enkä muute vähään aikaa aja sillä autolla !! :D :DD

ps. Anteeks isi. <3

Ei sAAtANA :DTorstai 24.07.2008 14:36

Eräänä kauniina päivänä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen seurusteluajan jälkeen he viettivät täydelliset häät. Luonnollisesti heidän avioliittonsakin sujui täydellisesti.

Eräänä lumimyrskyisenä jouluaattona tämä täydellinen aviopari oli ajamassa heidän täydellisellä autollaan pitkin mutkaista mökkitietä. Yht'äkkiä he huomasivat hätääntyneen hahmon tienpenkalla. Ollen niin täydellinen pari pysähtyi auttamaan hädässä olevaa.

Tienpientareella seisoi surullinen joulupukki valtavan lahjapinon keskellä ilman poroja. Koska täydellinen pariskunta ei halunnut tuottaa lahjoja odotteleville lapsille pettymystä, lastasivat he pukin kanssa lahjat autoonsa ja lupasivat auttaa niiden jakelussa. Valitettavasti keli muuttui entistä kehnommaksi ja täydellinen pari sekä joulupukki ajoivat pahan kolarin.

Vain yksi joukosta selviytyi onnettomuudesta. Kuka?

Vastaus:
Täydellinen nainen tietenkin! Hän oli ainoa joka on oikeasti olemassa. Kaikkihan tietävät, että joulupukki on taruolento eikä yksikään mies ole täydellinen.

NAISET: LOPETTAKAA TARINAN LUKEMINEN TÄHÄN. Miehet jatkakaa..
Eli, jos autossa ei ollut joulupukkia eikä sen koommin täydellistä miestäkään, autoa ajoi nainen. Tämä selittää miksi yleensä ajettiin kolari.

Lisäksi, jos olet nainen ja luet vielä tätä tekstiä, todistaa se toisenkin seikan: Naiset eivät koskaan kuuntele mitä heille sanotaan.

Inssi läpi.Tiistai 22.07.2008 18:06

Elikkä joooo !!!! Ajatella, meitsi on onnellinen kortin omistaja! Ekalla kirjalliset ja ekalla inssi !! Oon kyl ylpee ittestäni (: HuhHuh.
Näin aamuyöst sellast unta et en päässy inssii läpi ja sit taas aamuyöst näin unta et soitin kaikille ylpeenä et inssi meni läpi!! (: Sit kerroin noi unet sille inssimiehelle nii se oli sit siin lopus sillee "Kumman unen sä haluut et mä toteutan?" Olin siin sit sillee et "Tietty sen taamuyöisen mis pääsin läpi!" Sit se inssimies oli sillee et "Joo elikkä niin, onneks olkoon." "Aij, kiitossss!!" (: Ihana se inssi mies, oli toosi mukava.
Ja sit siel kauhees ylämäes mis on liikennevalot ja aina yleensä pitää laittaa kässäri päälle ja ottaa sit mäkilähtö nii ne valot oli mun puolella tänää !!!!!! Just ku olin siel ylhäällä ne valot vaihtu vihreiks eikä vastaa tullu ketää nii pääsin jatkaa matkaa pysähtymättä. Sillon tiesin et nyt Jumala on mun puolella ja täst inssist selviin!!!!!! :DDDD Onneks se on ohi nyt. Kupla pihaan vaa ja sit pääsen ajelee !!! Pysykää kotonanne ellette haluu ruumiita ;DD HHAHAHA. No ei kai, oon ihan hyvä kuski kyl (:

Paroniii !Maanantai 21.07.2008 17:28

Joo elikkä lauantaina oli huippuu, jälleen tietenkin Paronissa ja kauhees FLÄNÄS ! :D Oli toooosi paljon porukkaa ja sillee. Paljon tuttuja ja muutaki porukkaa. Siel oli siis mutapainii, ja kukas muukaan sieltä löysi itsensä kun MINÄ ITSE :D Siel me sit muutamat rohkeat sit painittii keskenämme! :D Se oli sika hauskaa, makoiltiin siellä Tanjan kanssa ja naurettiin. NAURETTIIN IHAN SIKANA!!! Ei voinu muuta. Sit "katsomosta" kuuluu: "Annina nouse ylös ja ala painii" Minä tietysti kilttinä tyttönä nousin samantien ylös ja olin lähös kävelee jonku luo painii nii vedin sit kivat lipat siinä ja taas olin selällee siel mudassa !! :DD Lauantaina ei oltu KÖYHIÄ EIKÄ KIPEITÄ, mut sunnuntaina taidettiin olla molempii :DDDD
Ja ne venäläiset mutapainijat oli aivan perseestä, ne oli sellasii 150cm pitkii ja 2m leveitä (TOOOSI HEHKEETÄ) Just sellasii jotka on helpompi hyppää yli ku juosta ympäri !! :D
Tänään sain sit pestyy ne mutavaatteet koneessa :D Eilen oli aikamoinen krapula jos sanoisin, nii eile ei pystyny. Eilen oli kyl ihmeen mukava krapulapäivä. Syötiin, hengailtii, nukuttiin, syötiin, hengailtiin vähän lisää ja syötiin taas :D :D MAHTAVAA.

ps. kuvassa en esiinny itse :D

<3Torstai 17.07.2008 15:01

Kupla tuli kotiin maman luo <3 (: Vihdoin !