IRC-Galleria

Mietitkö miksi epäonnistut ihmissuhteissa? vastaus saattaa löytyä seuraavasta...

Kun kaksi sinkkua, mies ja nainen tutustuu, mies asettaa naisen seksuaaliselle tikapuulle puhtaasti ulkonäön perusteella. Askelmat ovat: panisin, panisin kännissä ja myöntäisin sen, panisin kännissä enkä myöntäisi, en panisi edes kännissä. Siis asteikko, kuinka haluttavana mies naisen näkee. Käytännössä nainen saa olla aika susiruma, mikäli hän joutaa viimeiselle askelmalle. BTW, Mies ei voi olla naisen kanssa ystävä, paitsi jos mies on homo, nainen on susiruma, tai mies saa koska vain joltakulta sikakauniilta naiselta.

Nainen puolestaan katsoo miestä hieman eri tavalla. Naisella on kaksi asteikkoa, seksuaalinen ja ystäväasteikko. Nainen asettaa miehen molemmille tikapuille seuraavien kriteerien mukaan: ulkoinen olemus, maine, paremmin tutustuttuaan kilpailuhenkisyys ja uskokaa tai älkää, varallisuus. Näillä ominaisuuksilla varustettu mies on seksuaalisesti naisten mieleen, oli luonnetta tai ei. Syy on biologinen, ulkonäkö ja kilpailuhenkisyys takaa hyvät geenit ja maine ja varallisuus puolison ja mahdollisten jälkeläisten selviytymisen (ja leveän elämän).

Tämä selittää julkkismiesten, miljonäärien ja urheilijoiden vetovoiman.

Mies ei voi olla naisen silmissä yhtäaikaa korkealla sekä seksuaalisella, että ystäväasteikolla. Nainen ei missään tilanteessa kerro miehelle kummalla asteikolla tämä on, harvemmin hän sitä itsekään tietää. Mies sen sijaan tietää hyvin miten haluttavana hän naista pitää ja myös kertoo sen pyydettäessä. Ja yleensä pyytämättäkin..

Jos mies on ihastunut naiseen, joka pitää tätä vain hyvänä ystävänä, miehellä on kaksi järkevää vaihtoehtoa. Joko kertoo suoraan naiselle, jolloin nainen yrittää paikata tilannetta kysymällä: Eikö oltais vaan ystäviä? Jos miehen tunteet ovat syvät, hänen on tällöin ehdottomasti katkaistava välit naiseen, sillä parempi se kuin kärsiä tuomitussa ystäväsuhteessä. Toinen vaihtoehto on alkaa pikkuhiljaa vältellä naista. Jossain vaiheessa nainen alkaa nähdä miehen hieman tärkeämpänä kuin hän luulikaan, ja mies nousee seksuaalisella asteikolla. Jos ei, niin.. ei siinä sitten mitään, ilmeisesti nainen ei pitänytkään miestä niin tärkeänä henkilönä elämässään.

Vaikka tämä on vai teoria, se pitää ällistyttävän hyvin paikkansa. Se muuttuu jonkin verran jos jompikumpi osapuoli seurustelee, jompikumpi on seksuaaliselta suuntautumiseltaan sinne tai tänne. Mutta noin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.