IRC-Galleria

pikkukaisa]]

pikkukaisa]]

mm, kuinka söpöö!

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.11.2007 18:08

Vaaka

VaaÂ’an vuosi 2007

Yleisnäkymät:

Vaakana pääset sopivasti luistamaan Saturnuksen ja Neptunuksen pahimmasta puristuksesta, joka vapauttaa sinut rakentamaan omaa elämääsi juuri haluamaasi suuntaan ilman suurempia paineita. Neptunuksen kolmio vahvistaa herkkyyttäsi ja Saturnuksen sekstiili auttaa sinua kaikessa konkreettisessa tekemisessä, jota lähdet intuitiosi ohjauksessa toteuttamaan. Sinulla on mahdollisuus löytää itsellesi kokonaan uusia toiminta-alueita sieltä, missä niin monet tulevat tämän vuoden kuluessa epäonnistumaan. Sinua tullaan pyytämään sovittelijaksi monenlaisiin vaikeisiin tilanteisiin, mutta tällaisesta kunniasta on viisasta nyt kieltäytyä. Suurin osa tämän vuoden kriisitilanteista on sovittamattomia, eikä niihin sekaantumisesta tule muuta kuin sanomista.

Menestys:

Mars vaikuttaa kolmiossa merkkiisi 25.2 - 6.4 ja tämä on ehdottomasti vuoden tehokkainta aikaa niin uusien kuin vanhojenkin ideoiden toteuttamisen kannalta. Tekemisen vimma on sitä suurempi, mitä vahvemmin uskallat päästää alitajuntasi työskentelemään mahdottomilta tuntuvien suunnitelmien parissa. Tulet huomaamaan, että kaikki mitä ryhdyt itseesi luottaen rakentamaan, tulee myös onnistumaan loistavasti. Nyt ei parane olla turhan vaatimaton, sillä kysymyksessä saattavat olla elämäsi kulkuun ratkaisevasti vaikuttavat päätökset, jotka vaativat vahvaa asennetta ja tervettä itsetuntoa.

Rakkaus:

Rakkauselämässä on siinäkin menossa hyvä vaihe, sillä pystyt tunnistamaan toisen ihmisen sielunelämää herkkyytesi avulla ja se kyllä puhuttelee varsin syvältä. Todennäköisesti sinusta ollaan enemmän kiinnostuneita kuin sinä muista, mutta kiinnostuksesi herätessä olet nyt vahvoilla.

Venus kulkee merkissäsi 8.11 - 5.12 välisenä aikana varsin hyvissä aspekteissa, joten viimeistään marraskuusta lukien alkaa onni potkimaan rakkauselämässä vähän isommalla saappaalla. Uskalla ottaa vastaan kaikenlainen hyvä mitä sinulle tällä jaksolla tarjotaan, sillä siinä on mukana pysyvän onnen salaisuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.