IRC-Galleria

pikkukisuli

pikkukisuli

tyttö syntyi 2.4.2012 <3

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Torstai 07.09.2006 23:12

Pienen lapsen päiväkirja
Lokakuun 5.

Elämäni alkoi tänään. Vanhempani eivät sit vielä tiedä olen pieni kuin omenan siemen mutta minä olen minä vaikka vielä tällä hetkellä oln heikosti muodotunut. Tiedän että minusta tulee tyttö. Saan vaaleat hiukset, siniset silmät ja rakastan kukkia.

Lokakuun 19.

Olen vähän kasvanut mutta olen pieni tekemään mitään itse äitini tekee kaiken puolestani ja hullun kurista on ettei hän tiedä kantavansa minua täällä sydämmensä alla ja ruokkivat minua omalla vierellään.

Lokakuun 23.

Suuni on juuri muodotua. Noin vuoden kuluttua minä nauran myöhemmin opin puhumaan, tiedän mikä on ensimmäinen sanani "äiti". Kuka väittää etten ole aika ihmis olento olenhan minä kuin leivän muru joka on oikeaa leipää.

Lokakuun 29.

Tänään sydämmeni alkoi sykkiä. Tästä lähtien se sykkii hiljaa koko elämäni pysähtymättä. sitten kun vanhenen se väsyy ja pysähtyy.

Marraskuun 15.

Joka päivä kasvan vähän. Käteni ja jalkani alkavat muodotua mutta minun täytyy odottaa vielä kauan ennen kuin pienet jalkani kantavat minua ja voin juosta äidin syliin ja kietoa kädet isän kaulaan. Hassua kuinka pienet sormet ovatkaan pienen pienissä käsissä.

Joulukuu 13.

Nyt voin jo melkein nähdä mutta ympärilläni on aivan pimeää. Tiedän etteivät toiset äidit halua lastaan minä tuskin voin odottaa hetkeä kynnes pääsen syliisi ja saan koskettaa kasvojasi ja katsoa silmiisi. Äiti odotathan sinäkin minua niin kuin minä sinua?

Joulukuu 28.

Äiti miksi annoit heidän lopettaa elämäni? Meillä olisi ollut hauskaa yhdessä!!!


[Ei aihetta]Perjantai 04.08.2006 18:35

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja Toma sota balcu

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

muistojaPerjantai 04.08.2006 15:20

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 10:51

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.
- Vanhemmat »