IRC-Galleria

pikkutiina

pikkutiina

<3 22.3.2010

lauantai Lauantai 07.10.2006 14:00


taas jälleen kerran kirjotan.. mun pääs ei kyl liiku mitää, koska pää on ihan sika kipee, johtuen siitä että mullaon tullu kauhee flunssa. MÄ niin inhoon flunssaa, sillon ei voi laulaa kun on nenä tukos ja ääni muutenkin kähee ja matala. Ja tänään on Joy Joy:lla ylistysvastuu läpärillä ja mun pitäis olla laulaa, en haluasi kuitenkaa järkyttää porukkaa mun matalalla äänellä, mutta katotaan jos tää vaik tästä aukeis joksu päivänmittaan.

Viikko oli ihan jees, vaik satoki jokapäivä suunnilleen.
Maanantain kuoroharkat oli tosi kivat, kun treenatiin bändinkaa ylistysbiisejä n.iltaa varten ja sit ku ens su tv2 tulee kuvaa aamukok. :)

tiistaina olin töiden jälkeen autaa saalemin kahviossa, ja mun päivää piristi maria siis heinonen kun sillä oli loppunu solu ja näin sen istuvan käytävällä.. (ystävät on ihania! )
Öö, keskiviikona oli JOy JOy:n treenit kun tänään on ylistysvastuu, niin mä sit soittelin bassoo tai yritin soitella, mut onneks krisu pelasti mut tältä päivältä ja soittaa illalla:)
to, olin mirjalla jumittaa ja värjättii mun hiukset punasiks ja nyt en tykkäää enään yhtää tästäää ku joka kerta kun pesen hiukset ni sitä värii lähtee pois, ja lopputulos on varmaa kohta ihan kamlaaa:S :D

ja perjantai meni normaalistii, olin töissä ja fuelissa. oli kiva n.ilta, vaikka pää olikin sika kipee sillonkin.aijoo kyllä mä muinaki päivinä olin töis:D hahah


Vitsiit.. no joo mä lopetan ei täs kirjottamisess aoo mitää järkee..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.