IRC-Galleria

Perilla ollaan!Torstai 20.11.2008 18:17


Kyllapas matkan kesto tanne rapakon taakse (24h) tuntui aika uskomattomalta, varsinkaan kun ei saanut nukutuksi tuskin lainkaan. Lennolla pyori naita uusia elokuvia (mm. abba), mutta eihan niiden seuraamiseen malttanut keskittya. Onneksi kaikki matkatavarat tuli perille, hieman jannitti etta minnekkohan se rinkka jaakaan. Nelja koneenvaihtoa kun kuitenkin oli. Hieman pisti hymyilemaan nama sen sata turvatarkistusta ja niiden uskomattomat kysymykset (kuulutteko natsipuolueeseen). Vihrean maahansaapumislomakkeen tayttaminenkin oli hieman arpapelia, kun kaikkia sanoja ei ymmartanyt, ja sanakirjahan ei tietenkaan tullu mukaan. Haha. Selvittiin kuitenkin kaikista tenttauksista. xD

Tama hotelli on aivan ihana. Oli mukava kollahtaa viime yona sellaiseen 140cm leveaan jenkkisankyyn jonka hoysteena oli viisi(5!) jattikokoista tyynya!x)

Aamiaisella nautitut pekonit ja bagelit alkoi painamaan kun kaytiin asken aamukavelylla rannalla. Huh. Maisemat on niin mahtavat, aurinko paistaa pilvettomalta taivaalta! Lamminta ihan tarpeeksi! Tama kai se on se paratiisi mista niin puhutaan. x)

Tarkoitus olisi lahtea kohta rannalle hankkimaan pienimuotoista rusketusta. Joskus viiden tunnin paasta on sitten retki ostoskeskukseen. Pitane kerata voimia etta jaksaa siella juosta. x)


Terkkuja sinne kotisuomeen! Miss u! x)

(kayttaisin tavallista hymiota, mutta enpa loyda tasta nappaimistolta oikeata nappia)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.