IRC-Galleria

pimazukka

pimazukka

Neiti Ärr

MinäTiistai 07.08.2007 15:52

Nousumerkki Skorpionissa:
Sinä et hievahdakaan paikaltasi ellei tarjolla ole jotain sinua todella puhuttelevaa tai muuten hiukan vaaralliselta tuoksahtavaa juttua. Mustavalkoisena tyyppinä ryntäät kehiin joko täysillä tai sitten et ollenkaan. Oletat muiden olevan pelissä samoilla panoksilla ja pistät epäröimättä viimeisetkin nappulasi pöytään yhteisen projektin hyväksi. Elämässä täytyy olla haasteita tai se ei ole sinun elämääsi. Kuitenkin vedät puoleesi uskomattoman varovaisia ja materiaalisia Härkä tyyppejä, joiden hitaus ja pelokkuus saa pian sappesi kiehumaan.

Aurinko Härässä:
Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia tekemään elämästäsi mahdollisimman suuri nautinto ilman että asetat materiaalista turvallisuutta liian tärkeään asemaan. Sinun tehtäväsi on löytää juuri sinun juurillesi sopiva maaperä, jossa on hyvä elää.

Kuu Vaa'assa:
Tuskin kukaan on niin varovainen tunteidensa ilmaisussa kuin Kuu Vaaka eli sinä. Olipa kysymyksessä sitten vihan tai rakkauden tunne niin sinulle lienee tyypillistä tempaista mitään sanomaton virnistys kasvoillesi, jolloin sinulle jää aikaa puntaroida tunteesi todellista laatua, joka ei silti tahdo selvitä.

Merkurius Härässä:
Kun sinä avaat suusi niin asia on yleensä painavaa ja siksi se pitää sanoa riittävän hitaasti ja ymmärrettävästi. Kaikki eivät tahdo jaksaa kuunnella loppuun asti tarkkaa selitystäsi ja väärinkäsityksiä syntyy kaikesta huolimatta.

Venus Kaksosissa:
Sinä osaat ilmaista rakkautesi niin kauniisti ja koskettavasti ettei kukaan voi jäädä sille kylmäksi. Ongelmaksi saattaa muodostua se että tunteesi ovat varsin eläväisiä ja rakkauden kohde muuttuu joskus jopa päivittäin. Uskollisuus! Mitä se oikein on?

Mars Vesimiehessä:
Mitä oudompi juttu sitä paremmalta se sinusta tuntuu. Olet parhaimmillasi sellaisten asioiden parissa, joita ei ole aikaisemmin päästy kunnolla kokeilemaan. Sinä et epäröi olla ensimmäisenä asialla, sillä vaikeudet on luotu voitettaviksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.