IRC-Galleria

pinkkiliekki

pinkkiliekki

kippeempi ku koskaan

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kun ei Petrakaan aina jaksa...Keskiviikko 19.12.2007 16:21

Anteeks vaan ihan kamalasti kaikille niille jotka loukkaantuivat tälläviikolla kun en hymyillyt heille, kierinyt naurusta lattialla tai pomppinut ympäri mestoja tyypillisellä super-Petra tyylilläni.

EI VAAN VITTU AINA JAKSA, EN EDES MINÄ. USKOKAA JO. EN TEE KUOLEMAA (tietääkseni) TAI OLE SUUTTUNUT KENELLEKÄÄN ERITYISESTI.

On ollu melkosen vauhdikas vuosi. Se on ollu täynnä kaikenlaista tunteiden ja tapahtumien kirjoa... ja tuntuu että mulla ei ole siihen mitään vaikuttamista, joten menköön miten menee. Aina sieltä ojasta on noustu leuka ylhäällä sekä hymy korvissa.

Mä olen nyt vaan niin v:n turhautunu tähän jouluun ja sen tuomiin ylimääräsiin ongelmiin. Eikö sitä nyt helvetti vois joskus ees päästä joulutunnelmaan?!! Tarviiiko sitä joka joulu aina tulla jotain kriisiä pintaan??? Pitäiskö jo nyt varautua ens jouluun???

Ja niille ihanille jotka vastas ystävänpäiväpaskaan takasin kohtaan: mitä minussa parantaisit.... et voisin välillä ottaa vähän rauhallisemmin (teitä oli muutamia)

NO NYT MINÄ SITTEN OTAN RAUHALLISESTI!!! EI TARTTE KATTELLA RIEKKUMISTANI ENÄÄN. TÄÄ MURJOTUS ON KATO PAAAAAAAALJON HAUSKEMPAA, SIITÄ TULEE KATO NIIIIIIN HYVÄ FIILIS!!!!

Heh, hyvää päivänjatkoa :-D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys