IRC-Galleria

pirkko-inkeri

pirkko-inkeri

llä on taas VIP! Galleria addiktio ....

Vuosihoroskooppi 2007Sunnuntai 14.01.2007 18:22

Oinas
Oinaan vuosi 2007

Yleisnäkymät
Olet todellisessa menestyksen puhurissa koko tämän vuoden, sillä merkkiisi osuu keväästä alkaen useita positiivisia kulminaatioita. Nyt jos koskaan tarvitaan Oinaan edistyksellisyyttä, rohkeutta ja innokkuutta uusien asioiden toteuttamiseen elämässäsi. Älä anna minkään mahdin jarruttaa innostunutta menoasi, ettet suotta menettäisi näiden astrologisten kuvioiden kantavaa voimaa. Jos alat tuntea itsesi turhautuneeksi ja väsyneeksi, niin jotain on pahasti pielessä. Annat tällöin jonkun tai joidenkin ihmisten rajoittaa itseäsi täysin tarpeettomasti, eikä siihen ole muuta ratkaisua kuin ottaa ohjat täysin omiin käsiisi ja tehdä vain sitä, mikä sinua itseäsi nyt eniten kiinnostaa.

Menestys:
Ensimmäiset todelliset mahdollisuudet avautuvat jo maaliskuun puolivälissä ja tilaisuuksiin kannattaa toki tarttua välittömästi, mutta samalla on syytä muistaa, että vasta kesäkuusta lukien alkaa todellinen ilotulitus Marsin tehdessä omasta merkistäsi käsin kolmioita Jupiterille, Saturnukselle ja Plutolle. Kesälomaan ei monilla Oinailla ole mahdollisuutta uusien innovaatioiden viedessä kaiken liikenevän ajan. Hyvän startin jälkeen meno tulee maittamaan aina vuoden loppuun saakka Saturnuksen ja Pluton tehdessä kolmiota merkkiisi. Kosminen myötätuuli puhaltelee harvoin näin suotuisasti, joten ota kaikki mahdollinen irti tästä ajasta.

Rakkaus:
Venus liikkuu merkissäsi 21.2 - 17.3 välisen ajan. Tänä aikana se tekee kolmiota Jupiterille, Saturnukselle ja Plutolle, joten menestystä ja vetovoimaa on matkassa runsain mitoin. Rakastumisia tulee tapahtumaan kevätauringon lämmössä joko pohjoisen hiihtoladuilla tai etelän loskassa. Ilmoista se ei tällä kertaa ole kiinni. Ota ihmeessä ilo irti tästä oman vetovoimasi vaikutuksesta ja tee rohkeita valintoja sydäntäsi kuunnellen. Tiedossa on rakkauselämän kannalta harvinaisen antoisa vuosi, sillä Venuksen hankalia kuvioita ei merkkisi kohdalle näytä osuvan lainkaan tämän vuoden aikana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.