IRC-Galleria

Arhippa ja VoldemorsuTorstai 16.10.2008 01:21

Rating: NC-17
Pairings: Volde/Arhippa
Genre: Fluffy ( ::::::::'''DDD )

A/N: Antakaa anteeksi.

Valtakunnan suurin mursu, Arhippa, oli jokapäiväisellä uintireissullaan Virtasten suihkulähteessä. Hän suoritti rituaalinsa täsmällisesti; kello kahdeksantoista reikä reikä hän siveli alastoman vartalonsa valaan spermalla, kolmetoista minuuttia yli hän tukki reikänsä kilpikonnilla ja kellon viimein lyödessä naapuriaan hän kumartui nuolemaan varpaansa puhtaiksi. Arhippa laskeutui suihkulähteeseen persekarvat loistaen ja otti vedon toisen jälkeen.

Mutta eipä Arhippa arvannut, että jokaista hänen uintiliikettään vahti Suuri Loordi Voldemorsu pylväänsä takaa. Aina kun Arhippa ojensi kätensä eteenpäin kauhiakseen lisää vettä, ojentui Voldemorsun penis askeleen ylemmäs, suoden hänen vartalolleen erinomaisen piilopaikan. Pian Voldemorsu olisi täydessä valmiudessaan ja hän voisi viimein paljastaa itsensä pitkäaikaisen ihailunsa kohteelle, tuolle mittavan kyrvän omaavalle urokselle.

Arhippa oli juuri aloittamassa kahden metrin selkäuintisarjansa, kun hän huomasi jotain yhden Virtasten parveketta ylhäällä pitävän marmoripylvään takana liikettä. Hän nousi ylös suihkulähteestä paljastaen upean rusketuksensa vatsamakkaroidensa korkeimmilla kohdilla. Silloin ei Voldemorsu voinut enää pidätellä. Pylvään päästä alkoi mystisesti suihkuta hirveällä paineella jotain vaaleaa, nestemäistä ja maukasta.

"Härregyyd, eikö se ollutkaan pylväs?" Hämmentyneisyys ja kiima paistoivat Arhipan kasvoilta kun hän päästi epäilemättä nerokkaimman päätelmänsä ilmoille Voldemorsun hyytelöiden sekaan. Ja kuten olisi luullut, suuri penis ei Voldemorsun orgasmin seurauksena kutistunutkaan normaaleihin mittoihinsa, vaan jäi seisomaan Volden eteen kutsuen.

"Sanotaan vaikka, että kovuuden ja kokonsa puolesta se täyttää marmoripylvään kriteerit, mutta tarvittaessa sen voi laittaa muihinkin kuin parvekkeen lattiassa oleviin koloihin."

"Tosiaan! Mutta eikö tuo ole epäsoveliasta? Noin vain keskeyttää kuntoiluni ilman ainuttakaan iskuyritystä?" Arhippa oli loukkaantunut. Hän oli selvästi odottanut jotain 'Haluatko tulla katsomaan yksisilmäistä käärmettäni'-tyylistä iskurepliikkiä. Sitä ei näkynyt heruvan. Ei vaikka Arhippa miten pullisteli. Hänen miehuutensakin oli saavuttanut huikeat mitat.

Vähät välittäen Arhipan melkein epätoivoisesta pyynnöstä saada hieman rakkautta, Voldemorsu syöksyi intohimonsa kohteen kimppuun karjuen kuin mäyrä. Tämä tarttui Arhipan olkapäistä kiinni ja käänsi hänet selkä kaluaan vasten. Hitaasti hän hivutti valkoisia käsiään pitkin Arhipan kylkiä, saapuen lantiolle. Volde tarttui Arhipan peniksestä kiinni tavalla, jolla vain vyötiäinen voi tarttua toisesta, ja ryhtyi liikuttamaan kouraansa pitkin sitä. Kuitenkin ihan äkkiarvaamatta hän ryhtyi letittämään Arhipan hämmästyttävän pitkiä munakarvoja tuon upean adoniksen huokaillessa. Kun Voldemorsusta tuntui että Arhippa oli tarpeeksi slaagissa huomatakseen mitään, hän survaisi yhdellä suurella työnnöllä koko mittansa Arhipan reikään, tappaen siellä vielä lymyilevän kilpikonnan.

"Oi Volde, teet sen niin hyvin! OI VOLDE ÄLÄ LOPETA OOOOOOOOH!"

Ja niin Arhippa kuoli orgasmiinsa. Sen pituinen se. (Sääli sinänsä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.