IRC-Galleria

The Day the Earth Stood StillLauantai 06.02.2010 01:45

Tänään oli erittäin tärkeä päivä, päivä jonka nousuun maailma oli valmistautunut suurin seremonioin sekä leipoen kakkuja kera albiinopeniksien, jodlaten sekä myös surren. Surren sitä että viimeisestä näin upeasta tapahtumasta oli kulunut liikaa aikaa ja sitä oli lykätty monilta tahoilta väsymyksen ja muiden huonojen tekosyiden varjolla.



Tämä päivä oli erittäin tärkeä. Tänään Keppo matkustaisi kakkujensa kanssa Toijala Cityyn, tuohon jumalten, Bussikuskien sekä Barnabaksen kaupunkiin. Siellä Katariina odottaisi vaaleana ja kauniina keltaisine hiuksineen, joihin Keppo sukeltaisi ja hihkaisisi hih!



Keppo oli saapunut tuohon ylvääseen taloon, jota myös Malojen Kalakartanoksi kutsuttiin, otti hän peniksensä esille ja huhu liikkuu että myös Katariina päästi hihkaisua muistuttavan ilahtuneen äänen. He nauttivat kakkua ja viettivät villin illan tietävällä laitteella surffaillen ja laite kastui. Pelastuspingviinit saivat pelastettua pienen määrän kuvamuodossa olevaa todistusaineistoa ja kun niitä näytettiin Suomen Uusnatsiyhdistykselle, he kuolivat järkytyksestä ja EU nosti syytteen Pingviinejä vastaan ihmisoikeuksien rikkomisesta. Alla ote kansiosta X, katsominen omalla vastuulla.



Myöhemmin pölyn laskeudutta Katariina ja Keppo tutustuivat aineiston kuviin ja törmäsivät järkyttävään paranormaaliin ilmiöön. He luulivat olevansa talossa kahdestaan, mutta kuvassa näkyy selvästi jonkinlainen henkiolento, mahdollisesti Samara.



Supersankarikaksikko Barna & Kepro jatkaa tänäkin päivänä taisteluaan huonoa listamusiikkia sekä koulun rasvalihapullia vastaan, beware!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.