IRC-Galleria

poorleno

poorleno

tykkää susta

käsipiano?Sunnuntai 02.03.2008 23:35

katsoin mulholland driven, ja kaikista eniten mua jäi vaivaamaan käsipiano. tuota sanaa/asiaa ei kai missään vaiheessa leffassa mainittu, mutta kun pääosanaiset olivat puolialasti sohvalla ja kamera kuvasi pöytää ja sen päällä olevia tavaroita.. (..siis.. aiemmin leffassa kolmas nainen puhui tuhkiksesta ja pakkasi sen kamoihinsa, mutta itse tuhkista en silloin nähnyt.., ja sitten) tässä sohvakohtauksessa, kun kamera oli vasta avaimen kuvaamisen kohdalla, päähäni välähti: "käsipiano!" ja seuraavaksi kuvaan tuli pianon muotoinen tuhkakuppi. aluksi luulinkin sitä käsipianoksi
---- mutta ei sellaista asiaa ole olemassakaan kuin käsipiano! ----

siis. ehkä onkin olemassa jotain pienenpieniä leikkipianoja jotka mahtuu kämmenelle ja joista jopa saa ääntäkin irti. mutta. se käsipiano joka minun mieleeni tuli, ei sellaista ole olemassa, mutta mielikuva on vahva.
joku on tämän päivän aikana maininnut minulle käsipianon, ja jos tuo leffa ei sitä sisältänyt niin mikä ihme?
vaikea kuvitella että hesaria tai tiede-lehden nettisivuja selatessani olisin käsipianoon törmännyt, koska sellaista ei ole olemassa!

mitä vittuu tapahtuu

jäi se kahvilan takapihan pelottava mieskin mieleeni kummittelemaan. pelästyin kyllä sitä kamalasti, mutta jotenkin jäin vaan ihailemaan miten hienon yllättävän näköseks se oli tehty.

mun täytyy kattoo toi leffa joskus uudestaan ni tajuun siitä ehkä enemmän..


KÄSIPIANO???

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.