IRC-Galleria

ppipsu

ppipsu

mitä sä vaiheilet?
Jeij. Matikan koe meni HYVIN, vastasin jopa KAIKKIIN tehtäviin mitä piti tehdä. ;o hienoa. Häröiltiin vaan ennen kokeen alkua kävelemällä ympäri koulua ko ei tiedetty missä meijän koe pidetään. :D noh, alotettiin koe kymppi minsa myöhässä, ei kait siinä. :D Sain psykan kokeenki, ysi miikka. kuulemma olisi parempi jos jäsentelisin asiat ennen niiden kirjottamista. (todistaa taas se että puhun kaikkea maan ja taivaan väliltä ihan skitsossa järjestyksessä..)
Kokeen jälkeen ollaan luuhasteltu Sallan kaa vaan kylillä. Pitää vielä iis tuntia venata niin alkais yks partiotsydeemi kololla. Sit kyyti kotiin vasta yheksältä illalla. ihan perseestä. Nyt pitäis lähtee hakemaan lupalappua ens viikoks sitä lomaa varte. Nähdään taas petukkalettua ja jeretsua. ;> <3 ai niin ja pakatakki pitää tänään. Ja kutsua kavereita ensiviikon perjantaiksi meille. ;> pidetään taas vuoden juhlat; alastomia lumienkeleitä, verikolikkoa ja lumisotaa pihalla. ;D <3

Päivällä oli tylsää;

"Poliisi ajaa punasella autollaan, uaa, uaa"
-Ei ku sinisellä!
-Ei ko vihreellä
-no sitten vittu vaikka keltasella
-Ei, ko punasella siviiliautolla
-Liian pitkä.. mikäs sit..?
- Poliisi ajaa PINKILLÄ autolla!!!
-no joo, olis aika vitun siistii ko olis vaaleenpunane poliisiauto jossa olis kukkia. Sireeneistä kuuluis joku negativen teinipiisi.

Loppujen lopuks kaikki laulo omalla versiolla. parhaiten mun päähän jäi versio sinipunaisesta autosta. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.