IRC-Galleria

ppipsu

ppipsu

mitä sä vaiheilet?
Jeij. Aamulla lähettin PALEN, Petun ja Jeren kaa pelaamaan sulkkista tonne hallille. Kiva välillä touhuta niidenki kaa ko tosin vähän näkee. ;> Pelattiin ja sen jälkeen mentiin kuntosalille urheilemaan. Jere kokeili nostaa tangosta, ei uskaltanu ku VAAN 40kg. :DD pelottava jätkä. Si PALE ja Petu juos juoksumatolla ja meikä häröili muuten vaan. Kokeiltii sit paljo nousee jalkaprässistä. Multa nous 140kg. olin pro. :D
Kunttarin jälkeen mentiin PALEN ja Petun kaa uiskentelemaan, Jere meni mökille. Saunottiin ihan kunnoll ja puhuttiin kaikkee paskaa. Sit käytiin juomassa baarissa limpparit. Oli seki semmonen episodi. :D eka tilattiin silleen, että oltais otettu kolme kokista. Tietysti baarimikkona oli joku hyveksi, mikä ei auttanu yhtään asiaa. Sit ko Petu vielä vaihto mieltään ja sano sit: "Ei ku pistä kaks kokista ja ykS Sprite." se oli khyl hauskan kuulonen. ihan kemo. :D <3 sit ko se baarimikkoki vielä kertas: "Siis kaks kokista ja yks Sprite?" ei siltäkään sujunu se mitenkään mallikkaasti. kokeilepa ite, ei oo helppoo..!
Uinnin jälkeen mentiin sit mökille. Ukki ja mummoki oli jo tullu. Syötiin hyvin ja sen jälkeen ramas khyl ihan kiitettävästi. Seittemältä mentiin keilaamaan äipän ja isän kanssa ja katottiin Suomi-Ruotsi jäkisottelua. Sen jälkeen tultiin takas mökille ja isä haki jtn ruokaa. Syötiin ja nyt noi kattoo BB:tä ja vois kohta lähtee khyl nukuksimaan. Väsyttää niin pirusti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.