IRC-Galleria

ppipsu

ppipsu

mitä sä vaiheilet?
Jooh. olipa kerran kolme partasen tyttöä, jotka lähtivät kavereiden luokse kajaaniin viettämään uutta vuotta. Mukanaan heillä oli Gin Lemon pullot per lärvi, Elysee yhteiseksi samppakaljaksi klo kahdeksitoista ja Piialla oli vielä mukanaan pari kurkoa. Matkan nuorukaiset aloittivat lähtemällä Maijun luota kajaaniin. Kajaanissa he kävivät kaupassa tekemässä vielä viime hetken ostokset ja menivät sitten hienoon, varta vasten juomista suunniteltuun Maijun ja Teron kämppään Lohtajalle Opiskeija-asuntola-alueelle (?). Kämpällä he tekivät lasagnea, paistoivat patonkia ja Emmi teki salaatin, joita sitten naposteltiin kahden aikaan. Juominen aloiteltiin pikkuhiljaa kolmen aikaan, jolloin Tero kävi hakemassa vielä Kaisa, Jarmo ja Ari -nimiset tyypit juhlistamaan myös uutta vuotta.
Partasen tytöt, Maiju ja Kaisa alkoivat pelata juomapeliä n. neljän aikaan, jolloin viinaa meni virtanaan alas vähän jokaisella. pelin jälkeen Piia päätti lopettaa juomisen pariksi tunniksi ja siirtyi viinan äärestä ihmisten kanssa juttelemaan erinäisistä asijoista. Tällöin Piia ja Jarmo myös sopivat vanhat riidat ja alkoivat jutella henkeviä, kun taas toiset pojat aloittelivat juomistaan ihan kunnolla.
Pian tämän jälkeen Maiju, Kaisa ja Partasen tytöt kävivät pihalla heilumassa tähtisädetikkujen kanssa, jolloin paikalle paukahti n. kolmekymppinen mies, joka alkoi esittelemään meille sitä, kuinka hän voi kävellä käsillään. (kännissä tietenkin) tämä esitys kuitenkin päättyi hienoon puolivolttiin selälleen märkään maahan. Tämän jälkeen hän kosiskeli tyttöjä tulemaan hänen kämpilleen, mutta tytöt kieltäytyivät. Illan aikana Piialla ja Kaisalla oli myös kauhea hinku mennä kiikkumaan. Tämän tarpeen he tyydyttivät illan aikana monta kertaa. (ainakin Piia. kerran hän jopa kaatui selälleen märkään maahan jonka jälkeen hänen huppari oli aivan märkä.) Kerran myös naapuriparvekkeen pojat kutsuivat heitä käymään, jolloin Jarmo suuttui ja alkoi huutamaan pojille, ettei koske hänen tyttöystävään ja kaveriin.
Vähän aikaa näiden tempausten jälkeen tytöt päättivät lähteä käymään moikkaamassa Kaisan kavereita. Prtasen tytöt ja Kaisa lähtivät siis käpöstelemään Lohtajan kaupalle sillä ehdolla, että soitettaisiin heti Jarmolle jos joku jätkä tulee viiden metrin etäisyydelle heistä. Matka meni hyvin, ja katselpiinpa siinä vähän aikaa, kun Kaisan kaverit ampuivat Roomalaisia kynttilöitä. Takasin tultua he aloittivat taas juomisen ja hauskanpidon. Ilta venyi pitkälle, jolloin myös ihmisiä alkoi sammumaan. Ensin sammui Tero, vähän ennen kahtatoista. he aukaisivat Elysee jo puoli kahdeltatoista, kun se niin paljon poltteli jo kaapissa. Anni ja Piia kävi kerrostalon nurkalla katsomassa raketteja kahdeltatoista ja toivottelivat hyvää uutta vuotta satunnaisille vastaantulijoille.
Seuraavana sammui Maiju. (ei sammunu, meni vaan nukkumaan ko päähän koski) ja sit Kaisa lähti kaverinsa luo, mistä Jarmo hätääntyi ja etsi jo tyttöystäväänsä siivouskomerosta, josta oli muka hänet löytävinään. (halaili siis rullalle laitettua patjaa). Hätääntyneenä ja hermostuksissaan Jarmo aloitti sitten armottoman juomisen. Tässä vaiheessa myös Hannu oli sapaunut asunnolle ja jatkoi ahkerasti kolmatta ryyppypäivää.
Näin sekoillessa se ilta sitten meni. Myös ihmisten kielenkannat alkoivat heltymään ja Piia ainakin totesi, ettei ole eläissään änhnyt yhtä paljon puhuvaa ihmistä kuin Ari. Ari höpötteli siis koko ajan. Viimeiset raketit he ampuivat yhden aikaan, jolloin Piia astui kehiin ja sytytti leijonalaukaukset, koska pojat eivät olleet kyllin kykeneväisiä noin suureen vastuutehtävään. (Tero kävi nämä hylsyt sitten vielä levittelemään nätisti parvekkeen ulkopuolelle juuri, kun Piia oli ne kerännyt.) Loppuillasta Jarmo sammui kuin saunalyhty ja Hannu, Ari, Anni, Emmi ja Piia pitivät huolta hänestä. Siivoilivat oksennuksia ym mukavaa, vessapaperia kului laskujen mukaan kahdeksan rullaa... Lopulta talo saatiin hiljaseksi viiden jälkeen, jolloin Maiju kävi hakemassa Hannun kännykän ja pimenti sen ja muutkin sammuttivat kännykkänsä enemmiltä häiriköiltä.

Aamulla kaikki olivat freessejä ja vessanpönttö oli seurueella kovassa käytössä. Muuten päivä kului lokoisasti sohvalla maaten ja Simpsoneita katsoen. Lähdön hetkellä Teron mennessä käynnistämään autoa, hän huomasi, että oli erehdyksissään jättänyt edellisiltana auton kattovalon päälle, jonka seurauksena auton akku oli tyhjentynyt. Tämän jälkeen seurue alkoi soittelemaan kaikki tutut ja tuntemattomat, poliisit, ensitet opettajat, taksit, ja lopulta viimein hinauspalvelun, josta seurue sai apua. Hannu ja Ari myöhästyivät kuitenkin junasta, jonka takia Tero kävi hakemassa heidät vielä toisen kerran Kajaanista. Muuten atka meni hyvin rattoisasti seurueella ja uusi vuosi aloitettiin hyvin. <:

"Se ei oo KUUMA ihminen, se on KUMMA ihminen !"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.