IRC-Galleria

Oi blogini.Lauantai 31.12.2005 01:07

Vuoden suuri totuus: elämä on vatupassi.

Joulu!Lauantai 24.12.2005 02:55

Hyvää joulua kaikille! :) Muistakaa nyt rauhottua ja olkaa kilttejä lapsia.

Korvakipu :<Torstai 22.12.2005 14:23

Aijai kun alkoi tuossa viime yönä korvaan sattua ja nyt pipittää. Korvatulehdus varmaan tietenkin. Minkäs sille voi, mutta kyllä vituttaa. Kohta kummiskin tärykalvo puhkee ja sit valuu mätää ja VISVAA JA SAATANAN VOIMAT JYLLÄÄVÄT.

No mut jooh, enää hetkonen jouluun. Kiva sekin, vaikka ei nyt kaikki ole mennyt taas ihan putkeen. Mut millonkas ne ois menny. Oon vielä elossa ja ruokaa ja ilmaa riittää, ei kai tässä siis kovin huonosti asiat ole.

Todistuksesta löytyi numeroita laidasta laitaan \o/ (kerää koko sarja, toim. huom.) 70 kurssia kuitenkin suoritettuna, aika kepeästi siis taitaa tää loppu tästä hoitua :) 5 kurssia kun enää puuttuu. Mikäpäs sen mukavampaa.

Jee.Keskiviikko 30.11.2005 19:48

Sain ladattua monta hyvää kappaletta ja konffattua mun ADSL-boksin kuntoon! Vihdoin. Tämän johdosta musta tuntuu että mun pippeli on monta senttii isompi. Ihana tunne!

Jänniä juttuja.Sunnuntai 27.11.2005 19:27

Jännä juttu kun joskus treeneissä potkut ja lyönnit sattuu niin vitusti ja sit on kuolemassa joka sekunti kun toinen latoo sarjaa naamaan. Ja sit joskus taas on niin teräsmiesolo ettei joku viiden potkun sarjakaan tunnu missään vaikka kaikki mäjähtää perille. Kummallista.

Hoh, jo 18,70v! Kohta on juhlat.

I knew it.Perjantai 25.11.2005 01:31

Tiesinhän että se Azumi-leffan Bijomaru muistuttaa FF7:n Sephirothia. Ja joku muukin on huomannut asian :> Pelottavan samanlaisia me ihmiset olemme.

Tööt.Tiistai 22.11.2005 01:51

Kuntopyörä on hyvä asia. Monta väliin jäänyttä lenkkiä on sillä jo korvattu :)

Päh, seiskalta taas ylös. Sais loppua jo tää, että on kaikki aamut kahdeksalle. Möh.

Pahuksen sormi (vasemman käden peukalo) on ihan mäsänä vyökokeen jäljiltä. Vanha vamma, mutta ilkeetä tekee kun tuli takas. Joskus yläasteella mennyt nivelside tai joku systeemi sieltä. Lääkäri vois olla vuorossa, mut kattoo nyt :D (Mulla on kyl melkonen kynnys lääkärille menoon).

Unet ->

Roarggggh!Perjantai 18.11.2005 19:45

Aah! Olen nirvanassa. Vihdoin ne tulokset tuli, oli silmät ihan sumeena kun matkasin kanslian porteille kyselemään niitä. Äikästä tuli se L, menipäs kerrankin jotain niinku piti! Ruotsista kerkesin jo elättämään nanoluokan kokoisia toiveita E:stä, mutta penteleen sensorit raasti mun pisteitä alas armotta. Eli M toisesta kotimaisesta.

Noh, L ja M, ei mikään paska tulos näin niinku syksyn kirjotuksista. Ja näihinhän ei edes panostettu ;)

Nytpäs olen illalla suorittanut liikunta-annostani polkemalla puoli tuntia kuntopyörää. Ja tovin päästä treeneihin. Sitten rauhottumaan kotiin ja kattomaan jotain hyvää leffaa tms. Ellei sitten tule jotain hyvää ideaa lähteä kaupungille repimään. :D

Edit: Joo pakkohan se oli olusella käydä vanhassa kunnon Walterissa. Puhuttiin Nikon kanssa henkeviä ja pelattiin 'Heitä sikaa'. Olipas mukavaa vaihteeksi.

Viiliä ja mysliä.Torstai 10.11.2005 21:10

Saakelin kemian viikkotehtävät. Aina kun ne saa käteensä ni lupaa itselleen että tekee ne tasaisesti pitkin viikkoa. Sitten torstaina sen kirotun paperin löytää repun pohjalta eikä sitä oo tullu tietenkään vilkaistuakaan. Eipä siinä muuta, mutta kun ne vaikuttaa suoraan arvosanaan.

Koulutilitystä vol. 99.

Jotain hyvääki sentäs. Viikonloppuna tyylisuunnan karate-leiri Varkaudessa \o/ Pääsee huitomaan eikä tarvii murehtia turhia. Aika mahtavaa.

Rahat loppu juu. Lisää tarvis. Sillä voisi ostaa kaikkea kivaa niinku Tiinalle jotain muksaa ja sit leffoja, kirjoja, vaatteita yms. Ehkä jouluna sit. On muuten avuton tunne kun ei oo rahaa :D Joo, töihin pitäs mennä tietty. No, toisaalta tähän alkaa jo tottua.


Vettä.Maanantai 31.10.2005 16:35

Suuri osa mun levyistä on kadonnu johonkin mystisesti. Pitäs niitä varmaan etsiä jostain.

Kohta lenkille, täytyy sitä kai sit pitää yllä tätä nousujohteista kuntoharjottelua ku on semmoseen kerran sorruttu. Ja siitä saunaan sit, musta on tullu pienoinen sauna-addikti :D Mitäs on niin kylmä aina täällä, ettei tällanen etelänsielu kestä sitä.

Huomasin että enää reilu 1,5 jaksoo lukioo jäljellä \o/ Kohta elämä muuttuu radikaalisti, mikäs sen parempaa. Ois jo aikakin päästä täältä nysväämästä porukoiden jaloista omaan kämppään. Sitä ennen Firman leipiin tosin. Mut kyl se siitä.

Nyt sinne ulos jäätymään ->