IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Viiliä ja mysliä.Torstai 10.11.2005 21:10

Saakelin kemian viikkotehtävät. Aina kun ne saa käteensä ni lupaa itselleen että tekee ne tasaisesti pitkin viikkoa. Sitten torstaina sen kirotun paperin löytää repun pohjalta eikä sitä oo tullu tietenkään vilkaistuakaan. Eipä siinä muuta, mutta kun ne vaikuttaa suoraan arvosanaan.

Koulutilitystä vol. 99.

Jotain hyvääki sentäs. Viikonloppuna tyylisuunnan karate-leiri Varkaudessa \o/ Pääsee huitomaan eikä tarvii murehtia turhia. Aika mahtavaa.

Rahat loppu juu. Lisää tarvis. Sillä voisi ostaa kaikkea kivaa niinku Tiinalle jotain muksaa ja sit leffoja, kirjoja, vaatteita yms. Ehkä jouluna sit. On muuten avuton tunne kun ei oo rahaa :D Joo, töihin pitäs mennä tietty. No, toisaalta tähän alkaa jo tottua.


Vettä.Maanantai 31.10.2005 16:35

Suuri osa mun levyistä on kadonnu johonkin mystisesti. Pitäs niitä varmaan etsiä jostain.

Kohta lenkille, täytyy sitä kai sit pitää yllä tätä nousujohteista kuntoharjottelua ku on semmoseen kerran sorruttu. Ja siitä saunaan sit, musta on tullu pienoinen sauna-addikti :D Mitäs on niin kylmä aina täällä, ettei tällanen etelänsielu kestä sitä.

Huomasin että enää reilu 1,5 jaksoo lukioo jäljellä \o/ Kohta elämä muuttuu radikaalisti, mikäs sen parempaa. Ois jo aikakin päästä täältä nysväämästä porukoiden jaloista omaan kämppään. Sitä ennen Firman leipiin tosin. Mut kyl se siitä.

Nyt sinne ulos jäätymään ->


Kaakaota, mmm.Torstai 27.10.2005 19:58

Huolestuttavaa kun on alkanut taas luisua tähän illalla myöhään valvomiseen. Sitten sen kyllä huomaa koulun jälkeen päivällä kun nukkuu sen pari tuntia ja tuntuu ettei kerkeä tehdä mitään ja on jo ilta. Möh.

Tänään käytiinki viiden kuukauden jälkeen Tiinan kans ekoilla treffeillä :D Ei tässä kiirettä siis oo pidetty.

Nightwishin kuuntelu kuulostaa jotenkin lamemmalta kuin ennen at the moment.

Mjoo, jos vielä päivän selviäis koulua. Huomenna Espooseen ottamaan turpaan \o/

Spraittia. Keskiviikko 26.10.2005 17:23

Kylmästä ulkoilmasta sisätiloihin ja Spriteä naamaan. Ei virkistä mutta kohottaapa verensokerin hetkeks liiankin ylös.

Helvetin vaikea oli nousta ylös aamulla.

Eikä jaksais millään oottaa niitä kirjotusten tuloksia. Saisivat tulla jo. Jänskättää.

Ja lämmittämättömällä autolla liikenteeseen hakemaan uutta taisteluvälinettä ja alasuojausta (:D) Semmosta nyt, menox ->
- Vanhemmat »