IRC-Galleria

psychokiller

psychokiller

Riennä jo rimakauhu helvettiin

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.02.2010 14:14

voi vittu oikeesti en jaksa enää.

kaikki lähti siitä kun kerroin sinikalle et mannet jotka asuu meittin naapurissa käy miralla. sit se nosti siitä kauheen haloon ja meinas kieltää kokonaan miralla käymisen.

no, nyt sit sanoin sinikalle et meen ehkä ens vklp keijolle minnan kanssa tekemään jotain, kun mira pyys minnaa sinne.

no minä lähen kyllä teijän mukaan sinne Keijon luokse.


ai miten niin? miks lähtisit?

minä en päästä sua sinne. ja sitä paitsi mulla on oikeuksia nähä missä sä oikeen liikut ja mä en luota niihin manneihin.

no minä en sitten lähe sinne jos sinäkin änget mukaan!

ei sitten.


sit lähin kylälle ja tulin tunnin päästä takas.

äsken toi paska saarnas siitä, kuinka sen eno tai joku oli menny romanin kanssa naimisiin ja se sen eno oli puukotettu ja jotain niistä eri tasosista romaneista yms. en kyl kuullu ku pari lausetta, en vitussa jaksa tollasta saarnaa.
kysy viel siihen päätteeks et miksen haluu sitä mukaan Keijolle. sanoin että koska en halua. sit se vaan et mitäs sä sanoisit jos lähtisin sinne miralle mukaan vaikka viikonlopuks? sanoin että no et kyllä ole viikonlopuks tulossa! sit se vaan et aijaa, miksen? on mulla oikeus tehdä sitä ja tätä ja niin ja näin ja en taidakaan tietää että pilaan parhaillani tyttäreni elämää. (ei sanonu noin mut tajuutte kyllä jos tunnette meitin.)



vittu ihan oikeesti! en halua mitään ''äitiä'' tallille mukaan, koska se on MUN vapaa-ajan viettopaikka. siellä on tärkein osa mun elämää, ja se ei kuulu sille. saan olla rauhassa tallilla, rentoutua ilman mitään vitun sinikkaa, kallea, villeä tai markkua.



ei vois vittu vähempää kiinnostaa sun mannejuttus! ja nyt oon päättäny, et en enää kerro sinikalle jos oon menossa keijon luo koska se lähtis mukaan. sanon vaan et meen esim. miralle.


ja sanokaa mitä sanotte tästä asiasta, se ei mua liikayta piirun vertaa. vitut kaikille jotka tulee haukkumaan. muutenki asiat perseellään.


ja ai nii, hyvää ystävänpäivää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.