IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 18:54

Nyt kaikki murut, mun on pakko kertoa teille yksi viesti minkä sain tänään<3. Se meni näin: "Hei, olin viime viikonloppuna siel h:n niemen pileiss ja näin Sinut siel( siis minut! hih) ja olit kauneinta mitä oon ikinä nähny.. oon se samppa jos muistat, blondit hiukset vihreet silmät, n.180 cm.. muistatko? <3 :D" Olen ollut ihan pilvissä tuon viestin luettuani, sillä kyllä, Tämä Samppa oli kuin olikin se taivaallisen hyvän näköinen jätkä! :P Miten minua voikaan näin paljon onnistaa? Miettikäähän kullat : Meistä voi tulla VuodenPari! eikö se olisikin mahtavaa?
Nyt on kyllä Ihan Pakko järjestää ne pileet, vaikka eilen olinkin masennuskohtauksen partaalla perumassa ne. Tutisen onnesta, mutta nyt minun on pakko mennä soittamaan tästä Mirandalle, jotta saamme Tutista yhdessä:P<3
PS. Soitelkaa minulle ja kertokaa uusia 'lööppejä' niin voin raportoida tänne (inside) ja sitten jos haluatte saada kutsun pileisiin niin soitelkaa minulle, sillä kutsumattomat EIVÄT ole tervetulleita tällä kertaa :< !! RAKKAUTTA KAIKILLE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.