IRC-Galleria

Ratkaisu:Tiistai 09.02.2010 17:43

Niittaan meijä reksin otsaan parilla niitillä lapun jossa lukee "MTVL411-12" ja sanon et kato peilii ja suomenna toi mulle sillä lail et se todistaa ja osottaa että toi on helpompi ilmaus jostai asiasta mikä on ennenki tunnettu iha suomen kielellä.
Siis ku yrittää löytää et _Mikä yksittäinen päivä_ 10's provinssirockissa esiintyvät pändivaljakko Bullet for my valentine ja A day to remember, NII EI VITTU VOI MISSÄÄ PERSEES LUKEE VITTU SAATANA ET MIKÄ VITUN PÄIVÄ NE VITTU ESIINTYY KU TOSSA ON VITTU MONTA VITUN PÄIVÄÄ VAIHTOEHTOINA MUT VITTU EI SINNE KAI SIT OLLA MENOSSA KU SE JUMITTUU SIIHE ET PITÄIS OSTAA KAIKILLE PÄIVILLE LIPPU NIIKU TÄN HIENON NYKYAJAN MULLISTUKSEN "INTERNETIN" MUKAAN! vittu mitä paskaa vittu ei voi ottaa näi pahasti päähä.

vittu ku se on se oleellisin tieto millä ihmiset tekee paljon enemmän ku jonku vitun paska rammsteinin elämänkerralla mitä tuol viljellää vittu tunkis perseesee kaikki saatanan viikatteet ja rammsteinit täs kiinnostais lähinnä teoriatieto jota kesällä vois soveltaa käytäntöön et tietäis niiku mitä on ostamassa. tai sit ne lukee jossai sivun alhaal monen eri linkin takana et joo.

Toine vastaava hyvä esimerkki on se, et tänää tuli poissaoloja koulusta sen takia ku netissä luki et päivä on peruttu et on etätehtävii senditty meiliin. Noh netissä luki että;

DLTI-7 DLTI 7 9-10.2 Etätunnit. Kts. sposti (09.02.2010 09:15)

MITÄMITÄMITÄ MITÄ VITTUA!!! Kuulin että toi tarkotti jotain muuta ainetta kokonaan et toi koodi kertoo sen mikä aine on kysessä. No mikä vitun KOODI miks ei tos voi lukea että MATIKKA ja heittää noi lyhenteetki viel selvällä suomen kielellä normaalisti kuka vittu tollasest CS nettislangist jaksaa ottaa mitää tolkkuu. Mä en saa tosta mitää irti vaik kuinka yritän :D ketä vittuu kiinnostaa lukee sillee rivien välistä ja jotai vitun päivämääriä ja aikoja miks ei voi lukee vaa et "09.02.10 matikan tunnit peruttu" hyvällä esimerkillä :D:D:D:DD onks se nii vitun maailman mullistavaa osaa lukee jotain vitun koodi kieltä vittu pitäis olla tripeis et noist saatanan hieroglyfeist ymmärtäis jotai suomeks vittu tappais ittensä joka noi o tonne kirjottanu. Se on vitun surullinen ja väkisin tehty käsite et tän teknologian pitäis jotai auttaa ainakaa sillo ei tapahdu mitää ku jotai yrittää ettii. Vittu mä näkisin noi provinssi päivät jollai savumerkeil ja aurinkokellol paljo selvemmin .___. :)

HAHA "mitä meil o huome koulus?"
"meil on DLTI-7 koe ainakin." :D Oldschoolii kiitos en voi ku nauraa tollaselle vitun paskalle

kauhiaTiistai 09.02.2010 01:47

koko päivään polttanu röökin röökii oon iha hermona! Need u beside me<3

päivän läppä:
Ei oo bulimia, en vaa tykänny @velsu
Huono :D:D:D:D:D

vitun maanantai vitun _skule_! ! !Maanantai 08.02.2010 06:14

taas tällei klokkan 4:11 hyvä koulupäivä tulos vittu koko päivä
istuu ilma nettii jossai vitu koneluokas kuuntelemas elämän pieniä ihmeitä. kiinnostus Ykskymmentäsataaviiskytsataatuhat! Crandiosa on uunis ja simpsonit pyörii vittu mä kapinoin :D

leikkaan letin ja meen töihi vittu

Vapaaehtoisopiskelua liiketalouden perustutkinto ja vittu ku ois jossai ala/yläasteel.

Kauhia !!Sunnuntai 07.02.2010 21:23

VOI helevetti mä en ikin lopeta tupakoimist alotan tälläset
http://www.e-savuke.com/sanasto.htm
http://www.e-savuke.com/esavuke.htm

vittu digiröökii ei tarvi ees sytyttää iha sairaan bueno!:D

rankka viikko esim?Lauantai 06.02.2010 11:53

Nukahin eile klo 4 illal ku katoin tv:t ja sit siirryin jossai vaihees sänkyy ja täs mä heräilin 5 min sitte.. : S et älkää ihmetelkö jos en vastannu puheluihi tai txt tjs.. ;pp mis tänää dise?
(kelatkaa muute vittu, sillee 17 h yöuni :o)

tää yö on pyhitetty.Perjantai 05.02.2010 01:53

The simpsons movie, suklaata,slevaa,mad crockii (lapsellist), 2 skittaa ja elämän intoa :) but tomorrow i'll be fuckin' tired @ school. So what?

Unspeakable modern era part 2!!Perjantai 05.02.2010 00:56

Let's take a little conversation via facebook wall and IG blog, that's the way we roll till the end!

(julma olen) :''DD
sad but true

surullistaKeskiviikko 03.02.2010 02:10

Huome vapaat=armoton simpson maraton alkaa än yy tee nyt<3

"mitämitä miks vapaat huome?:o"
- läpäl.

what a wonderfull modern eraTiistai 02.02.2010 02:56

everything use to happen via sms! that's so simple! (:''D)